škodaturkey.com
TEKNİK => Teknik Bilgi Paylaşımı => Konuyu başlatan: GNC75 - 21 Mayıs 2012, 17:55:19
-
---mobilin yorumu bu----???? Eski araçların özel gereksinimlerine göre tasarlandı. Mobil 1 Extended Life 10W-60, aracınızın daha uzun ömürlü olabilmesi için yüksek kilometredeki motorlara daha uzun süre koruma sağlamak üzere tasarlandı.:plc:
- Faydalar (http://www.mobiloil.com.tr/Turkey-Turkish-LCW/carengineoils_products_mobil-1-extended-life-10w60.aspx#)
(http://www.mobiloil.com.tr/Images/Tabs/box_LeftUpper.png)
- Yağ sızıntılarını önlemek için ek conta onarıcılar içerir
- Motoru daha temiz tutmak ve aşınmayı azaltmak için çamur oluşumunu azaltır
- Eski motorları daha iyi korumak ve yağ tüketimini azaltmak için daha yüksek viskoziteye ve daha fazla fosfora sahiptir.
- Aracınız için doğru yağın tespiti ve servise götürme sıklığını öğrenmek için araç kullanım kılavuzunuza bakınız.
-
Yüksek km'li motorlar içindir daha çok bu yağlar, 5/60,10/60 v.b. Koyulsa hiçbirşey olmaz ama neden 0/30, 5/30, 10/40 gibi yağlar dururken konulsun ki zaten.
-
10w/60 ı duymuştum kullananların yorumu da olumlu ama cesaret edip de koydurmadım.20W/50 kullanıyorum şuan.Motor 204 binde.Yağ değişimine 1500-2000km kaldı.Belki bu sefer 10w/60 deneyebilirim.