škodaturkey.com
SKODA MODELLERİ => Superb II => Konuyu başlatan: beyazmelek - 06 Şubat 2013, 10:17:25
-
Arkadaşlar suberb çok güzel araçlar e tabi fiyat olarakta ucuz bir araba değil sonuçta. Sadece bu kaliteye uygun bir araç.
Tabi insanda konfor keyif bulunca sakınıyor aracı biraz. Benim en büyük derdim özellikle avmlerde aracı park ettiğimizde çoğu dengesiz insanın kapıyı hızlı açıp yandaki arabaya göçük yapması. Bu ve türevleri araçlarda kapı kenarlarında plastik korum olmamasından dolayı göçüklerin daha fazla oluşmasından dolayı kötü bir görüntü oluşması. Bunun için yapılması gereken veye korum yapılabilirmi fikri olan paylaşırsa sevinirim.
-
Bende o şerit olmasına rağmen otoparkta en sakin en uzak ve en düzgün aprk etmiş aracın yanına çekiyorum, hatta 2 sürun arası yerler de oluyor onları arıyorum.
Öte yandan kapıya şerit alabilirsin yetkili servislerden
(http://www.roycerobertsskoda.co.uk/media/images/large2/YX12VVE1.jpg) (http://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=images&cd=&cad=rja&docid=W9LTDYMCwPPKLM&tbnid=zMbZPE5F8zCpjM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.roycerobertsskoda.co.uk%2Fcar_desc%2Fskoda-20-tdi-cr-elegance-dsg-170-bhp-192&ei=WxcSUZbBII2PswbV1ICQAg&bvm=bv.41934586,d.Yms&psig=AFQjCNGE0Wl2CTYNgKZxrHn8gFpHCijHAA&ust=1360226508460908)
-
İrfan abi o şerit pek işe yaramıyor, bizim kapıların üst tarafı alta nazaran daha dışarda, o yüzden yandaki arabanın kapısı açılsa önce üst taraftaki bombeye değiyor. Otoparklarda benimde en dikkat ettiğim husus bu, olabildiğince araç sayısı az olan bölümlere park ediyorum, kafa rahat olsunda varsın biraz uzakta park olsun
-
Ya ben kaçıyorum sütuna sıfır yanaşıyorum yanımdaki araçtan uzaklaşıyorum kapıyo sonuna kadar açsan vuramaz o şekilde bi geliyorum yanımdaki adam çıkmış başka gelen araç öyle bir yanaşmış ki kapıyı açıp binemezsin off çok sinir bi durum
-
Ya ben kaçıyorum sütuna sıfır yanaşıyorum yanımdaki araçtan uzaklaşıyorum kapıyo sonuna kadar açsan vuramaz o şekilde bi geliyorum yanımdaki adam çıkmış başka gelen araç öyle bir yanaşmış ki kapıyı açıp binemezsin off çok sinir bi durum
Otoparkların kaçınılmaz derdi malesef