škodaturkey.com
SKODA MODELLERİ => Fabia II => Konuyu başlatan: babbak - 25 Şubat 2013, 13:47:19
-
Arkadaşlar Eskişehirde özel servis lazım bulanların duyanların insaniyet namına....... :lol:,
şaka şaka tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
VAS oto (yazılış farklı olabiliri) diye bi yer var Eskişehir'de. Ben henüz gitmedim ama octavia sı olan arkadaş memnun. Parçayı alıyosun onlar sadece işçilik alıyor demişti. Tam ismini adresini öğrenince yazarım.
+
ismi W.A.S. oto. Mamuca yolu üstündeymiş.
-
Arkadaşlar ben Eskişehirdenim bana en yakın servis Bursada 2. bakım için bursayı aradım 420 TL fiyat verdiler yapılacaklar hava filtresi, yağ filtresi, yağ, polen filtresi ve bujiler.
Eskişehirdeki özel servisi aradım bujiler hariç diğerleri için 200 TL fiyat verdiler. Sizce ne yapmalıyım. Bujilerin değişimi gereklimidir. (araç 30 bin km oldu) Arabanın garantisi bitti.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
30 binde bujileri söker bakar usta, gereksiz ise değişmeyebilir. Her şeyi km'ye ya da yıla bağlamak olmaz der ustam ;)
200 TL gayet iyi bence, tam ederi...
Özelden şaşma artık