škodaturkey.com
SKODA MODELLERİ => Fabia II => Konuyu başlatan: The_Ghost - 01 Nisan 2013, 20:58:32
-
(http://img20.imageshack.us/img20/6843/panells.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/20/panells.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
hayırlı günler arkadaşlar. benim fabianın (benden önceki sahibinden kaynaklanan) ön konsol ile ilgili ufak bir problemim var, yardımınıza ihtiyacım var. resimde görüldüğü gibi önceden bir zorlanma olmuş işaretli yerlerde sıkıntı var, düzelme gibi bir durumu varmı yoksa bile takım halinde mi satılıyor. maliyetli bir parçamıdır?:(
-
Parçalardan biri eğer yerine doğru oturmadıysa hepsi yamuk kalır, düzgün oturmaz, üstteki panelden başlayarak tümünü sök, yeniden tak, belki sorun hallolur.
Zaten kırmışlar ızgaraları, hatta yenileyebilirsin bile, sökersen arkasında parçakodu görürsün, sipariş et, çok pahalıya gelmez bence. Havalandırma paneli etrafındaki çerçeveyi sök, fönle ısıt biraz ki tırnaklar soğukken kırılmasın. Üst, yan ve altta 10 adet tırnakları var ;)
Söküm için
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=18674
-
verdiğin bilgiler için eyvallah, boş bi zamanımda sökmeye başlıyım o zaman:lol: