škodaturkey.com
GENEL => Sohbet => Konuyu başlatan: mustklc - 07 Kasım 2013, 11:21:35
-
Dün Ankara Dikmen Caddesinde yokuş aşağı iniyordum bilenler bilir.
Cadde zaten falsolu. Köy yolu gibi çukurla dolu bir yol. Bazı yerleri ayrılmamış, karşı yönden gelen senin şeridine giriyor kafa kafaya denk geliyorsun falan filan.
Yolun sağına bir hiza parketmişler zaten, yol daralmış. Lacivert bir cetta da, ikinci hizaya parketmiş. Önümde kapalı kasa bir kamyonet vardı deli gibi sürüyordu. Cettanın yanından geçti, arkasından ben geçecektim ki bir baktım, aralık çok dar.
Cetta öyle parketmiş ki yol kalmamış. Ulan ben zor geçiyorum önümdeki kamyonet nasıl geçmiş derken bir de baktım cettanın ön tampon yerlerde sürünüyor, kamyonet almış gitmiş.Cettanın içindeki herif de çıkmış "Hüüüov, noluğğaaay!" diye çıkıyor arabasından (meğer içinde oturuyormuş o da)
Ona bakacağım derken bir de baktım önümde kamyonet durmuş, frene bastık ama zor bela durdum, az kaldı ben de çarpıyordum :lol:
Tabi kamyonet sürücüsü ile cettanın sahibi birbirine girdi. ben aradan sıvıştım kaçtım işim aceleydi. hoş, acele olmasa da benlik birşey yok.
ama kaza ilginç bir kaza, bence suç cetta nın ama , cetta sahibi boru gibi ötüyor, el kol hareketi yapıyordu.
-
Geçmiş olsun, sana bulaşmamış...
Öte yandan duran araca vuran suçlu oluyor kanunda, yanlış yerde duruyorsa ona sadece o suçtan ceza veriliyor, eğer yasa değişmemişse son durum böyle idi ;)
-
Allah korusun aman dikkat edin hanzo cok :)
Kazayı anlamakda zorlanınca benim krokiler aklıma geldi şimdi hahaha :D
-
Bununla geçmiş olsun, aslında büyük bir kaza atlatmış sayılırsınız. Herkesin de bildiği gibi ortalık da sadece araba kullanmayı bilen , ancak yolu ve trafiği hiç kullanamayan sürücü sayısı o kadar çok arttı ki, her gün bir kaza ile karşılaşmamız bunun göstergesi. Kazasız sürüşler dilerim.
-
Bununla geçmiş olsun, aslında büyük bir kaza atlatmış sayılırsınız. Herkesin de bildiği gibi ortalık da sadece araba kullanmayı bilen , ancak yolu ve trafiği hiç kullanamayan sürücü sayısı o kadar çok arttı ki, her gün bir kaza ile karşılaşmamız bunun göstergesi. Kazasız sürüşler dilerim.
hikmet bey resmini görmek güzel bir şey,aslında herkes koysa fena olmayacak.
-
biz hikmet abi kadar yakisikli değiliz. simdi koyarsak forumunun varsa bayan üyeleri kacar, uyeligini sildirir :)
-
iltifatlar için teşekkürler... yönetimin hoşgörüşüne sığınarak, bunun üzerine biraz da gençlik hallerimi paylaşayım da yeni nesil görsün.... (http://www.resimagaci.com/img/98tl285.jpg) (http://bit.ly/zN9r1Y)
-
hikmet bey resmini görmek güzel bir şey,aslında herkes koysa fena olmayacak.
Hocam guzel dedinde, vakti zamaninda bu sosyal paylasim sitelerinde bazi karaktersizler, profil resmimizi alip sahte hesaplar acmislardi, savcilik falan ugrastiydik. Hikmet abi gibi yakisikliligimiz olmasa da, demek ki kullanilacak kadar vaziyeti idare etmisiz. O gun bu gun hicbirine uye degilim, resimde paylasmiyorum, paylasilmasini da tavsiye etmiyorum. Ha bizim aile ortaminda olur mu, muhtemel olmaz ama prensip edindim.
Konuya donersek, bu ikinci siraya parkeden okuz sayisi o kadar artti ki memlekette, acaba havadan mi bulasiyor diye suphe etmeye basladim. Korunmak lazim.