škodaturkey.com
GENEL => Paylaşım => Konuyu başlatan: fenomen - 05 Ekim 2009, 15:10:01
-
http://www.sahibinden.com/castrol_edge_5_40w_tam_sentetik_motor_yagi_4lt-58WQQaXQQ14832606WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar bu gün kontağı çevirdim" servis nyli"yazdı herhalde bakım zamanı diyorum ama normal yağ bakımı değil mi,yoksa 20 bin km bakımı mıdır?önceden oil servis yazıyordu"NYLI"ne demektir anlayan varmı.eğer yağ bakımı zamanı ise ben linkteki tam sentetik yağdan alsam 30 bin km gider mi,burda kullanım kılavuzunda gideceğini söylüyor birde fiyatda diğerlerinkiyle arada ciddi bir fark yok gibi.yok eğer faso fiso ise bildiğimiz 10/40 castrol mağnetik mi alayım.?
-
kaç bin km deysen o kadar km bin bakımın gelmiştir hocam :D, araba sadece service der, ama '' valla trigeri değişsen iyi olur, goparsa karışmam ama iyi paranı yerim ha, balataları sana bırakıyom ama gene biraz gider kalsın, bide bende çarpıntı yapıyo şu filtrelere bi el atıver'' demez. :lol: :lol: :lol: :lol:
nylı yazsı arabanda ingilizce paket olmadığından olabilir, çekcedir belki. normalde insp. olmalı, yani inspection, kontrol demek.
yağı bilmem ama ben 30 bin km gidecek yağa ifritlenir kıllanırım yine tutmam :lol:
-
Hakanım octi şu anda 105bin bin km de.88000km de ağır bakımları yapılmış,sonraki bakım geçen yıl 98 bin km deyapıldı.yağ ve 4 filtresi de değişti.şimdi ne istiyor olabilir bu.yani ben bu aygıtı bilgisayara bağlatsam mı acaba?
-
yağ-filtre ister. extradan senin eksikliğini gördüğün bu durum yoksa yola devam.
-
yağ-filtre ister. extradan senin eksikliğini gördüğün bu durum yoksa yola devam.
hakan geçen yağ değişiminde yağ filtresi,hava,polen,yakıt filtreside değişti,şimdi yine hepsine gerek yok sanırım değil mi?
-
yakıt filtresine gerek yok. zaten senin bakımın km'den değil, zaman aşımından gelmiş olmalı, 1 yıl dolmuş muhtemelen.
-
yağ olarak 10/40 castrol magnetec mi kullansam o zaman.
-
olur, kullanabilirsin, bende demin servise gidip değiştittirip geldim :)