škodaturkey.com
TEKNİK => Teknik Bilgi Paylaşımı => Konuyu başlatan: kucless - 20 Kasım 2014, 05:00:26
-
Arkadaşlar eminim bi-xenonlu araçlar hariç çoğunuz yeri geldiğinde aracınızın standart aydınlatmasından şikayetçi olmuşsunuzdur. Piyasada bu ihtiyacı karşılamak amacıyla profesyonel markaların performans ürünleri olduğu gibi (Osram Night Breaker serisi), görsellik açısından tatmin edici xenon görünümlü ürünler de (Philips blue vision-extreme vision) mevcut. Siz de eğer kullandıysanız bu tür far ampulleri hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız nacizane forumda eksik olduğunu düşündüğüm güzel bir başlık olur.
-
BOSCH plus90 güzel performans veriyor, xenon görünümü yok ama yağışta, kışın harika.
OSRAM Nightbreaker beyaz ışığından dolayı kuru gecelerde güzel ama yağışta zayıf biraz...
OSRAM allseason da sarımsı rengiyle Bosch Plus90 a yakın performans veriyor.
GARİP AMA GERÇEK; 2005 model arabamın standart kısa halogenleri hâla (9 yıl) çalışıyor, uzun ömürde ''PHILIPS'' diyorum, modeli ise belli değil, birşey yazmıyor.
-
Uzun far H7 Bosch Plus90
Kısa far Philips Xtreme Vision
Yıllardır kullanıyorum, H7 far ampulü olarak şiddetle öneririm ikisinden birini.
-
Nette xtreme visionların beyaz oldukları yazıyor doğru mu peki?
-
Nette xtreme visionların beyaz oldukları yazıyor doğru mu peki?
Orijinal standart ampul kadar sarı değil, ama beyaz ışık veren bir ampul değil. Halojende beyaz ışık aydınlatmıyor zaten ;)
-
Uzun far H7 Bosch Plus90
Kısa far Philips Xtreme Vision
Yıllardır kullanıyorum, H7 far ampulü olarak şiddetle öneririm ikisinden birini.
ben dede aynı kombinasyon var irfan hocam.yalnız ben yazın Philips blue vision-extreme vision modeli bi deneyeceğim...
-
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=27579
Ben blue vision ultra kullanıyorum genel olarak memnunum
-
http:// http://www.philips.co.uk/content/gb/automotive-car-lights/www/en/carlights/headlights.html burada philips in far ampullerinin özellikleri var. Performans ömür renk karşılaştırması gayet güzel
-
kısa farlar için xtreme vision 130 aldım, kendim değiştirebilirmiyim acaba video vs varmıdır ?
-
xtreme vision 130 un H3 ü yokmuş!!!Bana lazım olan yani...:(
-
Uzun zamandır sepette bekletiyorum xtreme vision'u bende bu konuyu bayağı bi araştırdım ve philispde karar kıldım
-
x-treme vision %100 olanından kullandım, mükemmel bir performansı vardı.
sürekli far açık yaklaşık bir yıl kullandım.
sonunda bir tanesi fazla sellektör yapmaktan patlayınca bir de daha ucuz olan General Electric'in performans ampulünü denemek için alıp taktım.
sözde %120 fazla ışık yazmasına rağmen x-treme visiondaki performans yok.
130 olanı daha performanslıdır mutlaka ancak unutmamak lazım bu tür ampüllerin ömrü genelde 1 yıl civarında.
-
Arkadaşlar buradaki usta (diyorlar) Osram bulamayınca dükkanda Narva diye bi marka vardı anlattı yağladı balladı taktı, diğer 10tl ye aldığım Osram'a göre oldukça kısa ve karanlık. Belki bu markanın da iyi özellikte olanı vardır ama, benim arabaya takılan çok çok kötü. Bilginiz olsun.
-
Arkadaşlar bana ağırlıklı olarak şehir içi kullanım için uzun ömürlü ve kaliteli h7 ampül önerirmisiniz?. İki defadır ampül değiştiriyorum, gebzedeki parçacılar en sonunda bana arabayı sattıracaklar, iyice arabadan soğumaya başladım.
-
Irfan bey aracinizin fotografini paylasabilirmisiniz acaba bi fikir vermesi amaciyla philipsn sitesinde white vision die bi modeli var aciklamalarda daha iyi gibi aracima hangisini takicagima karar veremedim