škodaturkey.com
TEKNİK => Otomotiv Dünyası - Diğer Markalar => Konuyu başlatan: skoda2 - 24 Ocak 2015, 15:07:26
-
(http://i.hizliresim.com/MP8ao1.jpg) (http://hizliresim.com/MP8ao1)
Bildiğiniz gibi çoğu marka yeni modellerini çıkartmadan önce arabalarına sticker lar yapıştırıp kamuflajlı bir halde fabrika dışında testleri yapılıyor.
Bu testlerden biride Yeni Astra oldu, Yeni Astra’nın fotoğraflarını çeken ekip bizlerinde bu arabalar tanıtılmadan bir fikir sahibi olmamızı sağlıyor.
Yeni Astra ya gelecek olursak, son zamanların yeni modası olan led farlar ilk dikkatimi çeken detaylar oldu, büyük ihtimal full donanım ile sunulacak led gündüz farları ile daha sert gözüküyor. Tamponları biraz daha genişlemiş olan yeni Astra sanki en dişli olan rakibi yeni leon’a benziyor
Devamı için; http://www.otomobilucargider.com/
-
Güzel çizimler var, yeni kasa eskisinden güzel olacak kesinlike.
-
Opel benim hep hoşuma gitmiştir,özellikle astra sedan'ın 1.6 dizeli çift kavrama güzel bir şanzımanla gelse kesinlikle düşünürdüm.
-
Çizgilerde çok radikal bir değişiklik yok sanırım.
Şu resime bakarsak: http://static.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/gallery/public/0/50/opel-astra-005.jpg?itok=rTMtvC9p
büyük ihtimalle şu eskize yakın olacak gibi :
http://cdn2.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/w620/public/2/85//vauxhall-astra-post.-3.jpg?itok=9t82uN9S
Böyle ise arka cam bir garip konumlandırılmış sanki. Bu şekilde görüş açısını bayaa kısıtlar. Ön farların full led olması güzel ama OPEL yine bir güzellik yapıp bunları ya sadece Cosmo ya koyar ya da AFL deki gibi COsmo da dahi ek opsiyon ister.
Bence opel tasarımdan çok artık motor ve şanzıman gelişirmeye baksın. Çünkü 180hp lik ünitesi hariç diğer tüm motorları çağın gerisinde. 1.4T ve yeni çıkan 1.6dizel in tüketim değerleri çok fazla, TSI ve TDI ile karşılaştırılınca. Zaten Opel in otomatiği içler acısı ona söylenecek söz yok :)
-
Evet buna yakın bi şey olacak sanki
(http://cdn2.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/w620/public/2/85//vauxhall-astra-post.-3.jpg?itok=9t82uN9S)
-
tavanın gelişi biraz daha coupe vari bir hava yaratmış
-
Aman, arkası öyle olmasın da...
Güzel bir arka tasarımı yapamadılar gitti.