škodaturkey.com
SKODA MODELLERİ => Fabia I => Konuyu başlatan: trio - 07 Mart 2015, 17:27:35
-
Arkadaşlar Merhaba fabiama bakım yaptırdım.
Triger Seti Continental Rulmanlar devirdaim kırmızı antifiriz
Hava Filitresi Polen Filitresi Yağ Filitresi Castrol Magnatec Motor Yağı
V Kayışı Continental ve Rulmanları
Motor Alt koruma muhafazası yoktu onu taktırdım.
Bagaj kapağım açılmıyordu sol ön kapı switch tamiri yaptık bagaj normale döndü anahtar kontakta farlar yanıyor ikazlarım da çalışmaya başladı
hepsine toplam 900 tl ödedim işçilik dahil.
-
Hayırlı olsun mis gibi olmuş aracınız güle güle kullanın en çok da bagaj olayı rahatlatmıştır :)
-
Bagaj olayı bende de var usta kapılardaki hata yüzünden bagaj açılmıyor demişti. Siz nasıl hallettiniz ?
-
Aynen en çok bagaj olayı mutlu etti beni koltuğu öne yatırıp bagaja koydugum şemsiye ile butona basıyordum :(
Aracın sol ön kapısının kilidini söktük ve içerisinde küçük bir switch var bu switch in butonuna basan bir metal cubuk var bu çubuk kırıldığı için butona basmıyor dolayısı ile konfor beynine kapıların açıldığı bilgisi gitmiyor ve bagaj açılmıyordu parasal değeri olmayan bu kadar küçücük bir parçanın bu kadar çok işi kumanda etmesi de çok enteresan switch üzerindeki metal aksamı değiştirdik ve sorun çözüldü Maslak Atatürk Oto Sanayide Akyüz Oto var Umut Usta size yardımcı olacaktır. Tel: (0212) 276 24 10 Biraz teferuatlı bir iş ama yarım saatte bitirdik işi.
(http://i.hizliresim.com/M60bo2.jpg)
-
Arabayı aldığımda triger konusunda ustam uyardı koparırsan 4-5 bin tl tutar diye arabaya 1 hafta binmedim götürüp herşeyini yaptırdım şuan içim çok rahat biniyorum kayışlarıda continental aldım 3 kuruş pahalı olsun ama içimiz rahat olsun.
-
Güle güle kullanın.
-
güle güle uzun süre kullan...