škodaturkey.com
GENEL => Sohbet => Konuyu başlatan: seyyah - 07 Kasım 2009, 12:51:09
-
Bu hafta tersliklerle geçti. İlk önce şirket bilgisayarlarına bulaşan virüsler yüzünden mail problemi yaşadık. Daha sonra bilgi işlemdeki arkadaşlar bizim dosyaların güvenliği için yeni servere taşıdılar. Eskiden ftp serverda alan vermişlerdi. Bizde bilgilerin güvenliği için orada yedekliyorduk. Ama taşıma esnasında nasıl olduysa klasörler boş taşınmış. Serverdaki yedekler gitti. Sonra bilgisayarları formatladılar. Güncel projelerin yedeklerini alarak gönderdim. Ama projelerin hazırlandığı program versiyonu yenilenmişti. Upgrade yapıldığı için tüm dataları eski versiyonun olduğu klasörün içinde tutuyormuş. Onlarda gitti. 3 senelik çalışmam gitti. Bir haftadır mesaiye kalıyorum. Eve gidince bizim veled az gördüğü için tepeme çıkıyor. Bugün yine mesaiye geldim. Biraz önce eşim aradı "Gözün aydın kombi bozulmuş" dedi. Birazdan gidip onunla ilgileneceğim.
Eşimin aktardığına göre su akıtıyormuş, petekler buz gibiymiş ve açar açmaz su sıcaklığı 80 derece. Ayrıca su basıncını gösteren manometre 1-2 arasında yani normal çalışma değerlerinde. Daha önceden deneyimi olan varmı? Benim aklıma gelen hava olması ama farklı bir arızada olabilir.
-
Allah kolaylık versin. Kombiyle Gökhan Abi ilgilenir.
-
UP.. Gökhan abinin konusu geçmiş olsun...
-
İşin ehli nirde yav :)
-
elektrik almaya girmiştir biryerlere:kiki:
-
gökhan daha iyi bilir ama... büyük ihtimal devir daim pompası arızalanmıştır...
-
Yazacam yazacağımda pek oturamadım PC başına :D
-
Kombinin içini açtım. Üzerindeki kireçlerden anlaşıldığı kadarıyla uzun zamandı su kaçıran bir malzeme vardı. Dokundum elimde kaldı. Oksit nedeniyle çürümüş. Servis olduğunu sandığım kombinin üzerinde numarası yapıştırılmış olan vatandaşı aradım. Yarın gelebiliriz ve anlatıığınıza göre sıcak su grubu arızalı ve 120 TL fiyatı var dedi. Fiyat biraz uçuk geldi. Daha sonra internetten başakşehir servisini buldum aradım. Söylediği arıza aynı ama fiyat 70 TL. Geldiler ve değiştirdiler sorun yok. Diğer vatandaşı sordum sevis görevlisi "Bu adam bizim başımıza bele oldu gittiği yerlerde servis taşındı ve yeni numaramız bu diye kendi nosunu veriyormuş. Neyse sorun halloldu. İlgilenen arkadaşlara teşekürler.
-
Sıcak su grubu derken? neyi değiştirdiler..?
-
Sıcak su grubu derken? neyi değiştirdiler..?
Hani tüplerin kafasında bulunan dedantör var ya ona benzer sarışın bir malzeme. Foto çektim ama birazdan yayınlayabilirim. Şimdi bizim veledin uyumamak için direndiği zaman o uysun hallederim.
-
Resimde görülen parça değişti.
(http://www.ressim.net/out.php/i236955_dsc03261.jpg) (http://www.ressim.net)
(http://www.ressim.net/out.php/i236956_dsc03262.jpg) (http://www.ressim.net)
-
3 yollu vana değişmiş..Değişik bir tipi var gerçi..
Bu vana normalde yaz konumunda sabit kalır..Bazı cihazlar arada konum değiştirtir yazın bile sıkışmasın diye..Oynatmayınca kireç yapışıyor, sıkışıyor bir yerden zorlanıp çatlatabiliyor bazı yerleri.Tabi başka sebeptende olabilir..Sonuçta sıcak-soğk contaların ömrüne ço etki yapıyor..