škodaturkey.com
SKODA MODELLERİ => Octavia A4 => Konuyu başlatan: kamil1818 - 02 Aralık 2015, 09:35:04
-
iyi günler 2000 model octavia a4 arabam var
sorunum ön disk problemi
diskler bazen kilitliyor bazen tak tak tak ediyor kilitlemiyor 2 tane kaza atlattım bu yüzden bu sorunumu çözmek için ne yapmam gerekli kime gitmem lazım bilgilerinize sığınıyorum
-
Tam olarak anlayamadim ama, abs devreye girmiyor lastikler kizaklamaya dusuyor ise oncelikle disk kalinliklari, balatalarin gerek kalinlik gerek ozellik kontrolu ve fren hidrolik yagi seviyesi ile kalitesinin kontrolu gerekir. Ve tum bunlar icinde sanayiye/servise acele gitmek lazim. Bence acil durum.
-
Düzgün bir frenci bakmalı...
-
Allah muhafaza, iki defa kaza atlatmışsınız. Acilden evvel en yakın sanayide bi fren ustasına gitseniz iyi olur. Fren bu, ihmale gelmez. Çok geçmiş olsun.
-
Tüm fren tertibatı titizlikle incelenip gerekli tamir veya parça değişikliklerini acilen yaptırmanızı tavsiye ederim naçizane.
-
yorumlarınız için teşekkürler