škodaturkey.com
SKODA MODELLERİ => Fabia I => Konuyu başlatan: kaankaan - 06 Ocak 2016, 11:26:59
-
Merhaba
kontağı çalıştırdığımda bazı ikaz lambaları aracı çalıştırmadan sönmüyor. Bu sorun mudur. araç çalışırken yanan bir ışık yok. sadece kontak açıkken yanıyor.teşekkürler
(http://i.hizliresim.com/lvjjng.jpg) (http://hizliresim.com/lvjjng)
-
Kontağı yarım çevirdiğiniz zaman, göstergedeki ışıkların bir kısmı yanar, sonra söner. Bu sistemin çalıştığını belirten kontrol ışıklarıdır. Yarım kontakta biraz bekleyip aracınızı öyle çalıştırınız.
-
Fotoğrafta görülen uyarı ışıkları araç çalıştığında sönüyorsa bir problem yok demektir.
-
Araç çalışırken yanmıyorsa sorun yok,
çalışırken kırmızı yanan her lamba, aracın durdurulup, stop edilmesini veya müdahale edilmesini gerektirir, (soğutma suyu lambası, şarj lambası, biten balata lambası, el freni lambası, vb...)
sarı yananlar ise yola devam edebilir ama ilk fırsatta tamirciye uğramanızı gerektirir.(cam suyu, motor arıza lambası, yakıt lambası vb...)
Yeşil ve maviler, bilgi içindir, devrede olan bir donanımı belirtir.(kısa far yeşil, uzun far mavi, cc yeşil, vb...)
-
araç çalıştığında yanmıyor. teşekkürler
-
Isiklari bosverinde insp yaniyor. Bakim uyarisi veriyor haberiniz olsun ;)
-
Isiklari bosverinde insp yaniyor. Bakim uyarisi veriyor haberiniz olsun ;)
Adam ayrıntıyı gormus helal olsun şeytan ayrıntıda gizlidir :gut:
-
insp ışığı yetkili servise götürmediğim için yanmıyor mu? özel servise götürüyorum. 56 binde götürmüştüm.. usta bana bir dahaki bakım için 65 binde getir dedi.
-
Service Inspect =Servis Kontrolü = Service INSP