Çoğu kişi beğenmedi ama golfü bence çok güzel tabi fiyatı dışında:Dkim ne derse desin kuruşuna kadar hakediyor bu araç :) çok basit bir örnek. benim leonun langır lungur konforsz geçtiği yerlerden hiç bişi yokmş gibi pürüzsüz geçiyor. çok ciddi kalite konfor donanım ve detay farkı.
Ne godaman çevren var ha :D
Hayırlı Olsun Golf'ü bende çok beğeniyorum hele GOLF R yokmu aman yarabbi başka bir Dünya mış gibi bir araç :D
Dönüşlerde sisler yanıyor Hıghlıne Modellerinde var diye biliyorum ;) Kısaca VW 'nin yeni modellerde çıkardığı tüm orjinal sis lambaları dönüşlerde yanıyor :D
Aslında 2008 'de bu özelliği araçlara yükledi ancak Doğuş sağolsun 2010 yılında öyle istedi VW 'den :D 2008 model den itibaren özellik var araçlarda Vag.Com ile aktif etmek lazım ;)
ama ziebartın kağıtlarını gördüm orda
lütfen oraya skoda kağıtlarından koyalım boya korumasınıda biz yapalım:D
hayırlı olsun
güzel araç.bu aracı bende çok incelemiştim hıghline 50.000 tl nin üzerinde fiyat wermişlerdi. bu araç için çok çok çok para..50.000 tl yi gözden çıkarıcak olsam bu aracı alırmıyım bilemem. çünkü 50.000 tl lik araba gibi durmuyor.evet 100 bin lrialık nice arabadan daha fazla konfor kalite sunuyor. örnek C180.
hemşo mersinemi geldin mersinli yanına mı geldi.toprak arkadaş mersinli eskişehirde okuyor. arabayıda mersin onat tan aldı.
güzel araç allah kaza bela vermesin.amma ben mercek göremedim...
evet 100 bin lrialık nice arabadan daha fazla konfor kalite sunuyor. örnek C180.
orası kesin.golf her zman başkadır. ama bu golfe 50-55.000 tl gibi bakamıyorum nedense.beğeni ve tercih meselesi.
hemşo mersinemi geldin,mersinmi yanına mı geldi.
güzel araç allah kaza bela vermesin.amma ben mercek göremedim...
beğeni ve tercih meselesi.
bu arkadaşm aslında dsg tdi leon alacaktı. biraz benim gazımla birazda benm leonu kullanması ile gitti bunu aldı. ha bu leon kötü araba demek değil ben çok memnunum arabamdan ama aradaki farkı veriorsak onunda karşılığını alıyrouz. imkanları oluncada gözü kapalı aldılar arabayı.
özellikle o hesap makinası gibi teybi kaldırmışlar daha güzelini koymuşlar.
Züüppper teşbih, vallaha bıravo :D Hakkaten bakkal kalkulatörü gibiydi :D
valla 55 milyarı hayyat vermem golfe ki vw gibi metalik boya için bile ek olarak 500 tl istiyen firma kendini mercedes sanıyor derim.
c180 golf un babasıdır yaw yapmayın
şuan bırakın passatı superb bile daha fazlasını sunuyor kalite açısından.
2002 c1802002 de bu tarz donanımlara sahip golf 4 ler fink atıyordu avrupada.
(http://www.globalimport.gr/globalimage/MERCEDES%20C180%202002.jpg)
Superb II zaten Passat'tan konforludur. Bırakın Superb'i, Passat bile..... şeklinde devam etmeli cümle.anla işte kanka :D
Açıkçası başlarda hoşuma gitmeyen bir araçtı,hatta nefret ediyordum.stoplara R ledli stoplarından gelicek kısmetse.
Gerçi Highline dışındakiler hala kötü bence:)
Highline olunca akan sular durur.
Şu arka stoplar karartmalı olunca onunda çok büyük etkisi oluyor görünüme.
Maşallah,süper:ok:
anla işte kanka :D
ben leondan önce pederi merso bayisine götürdüm.düşüncem passatı kendime alıp pedere c180 almaktı. dıştan bakıorz harika duruyor falan.ama sürmeye başladığın an tüm o merso beklentileri başından kaynar sular ile akıyr. bir passattan daha fazla ses alıyor daha fazla tıkırtı yapıyor daha kütük gibi süspansiyon yani br mersonun sahip olması gerkeen hiç bir şey yok ve 2 kat para.
mercedes E den başlar bunu bilir bunu söylerim.
Golfler güzel makineler ammavelakin hiç bir zaman parasının karşılığı olamadı,bu benim kanaatim.golf parasının karşılığı değilse bir octavia asla karşılığı olmaz o zaman :) ikisinin arasında asla azımsanmayacak kalite donanım farkı var.
golf parasının karşılığı değilse bir octavia asla karşılığı olmaz o zaman :) ikisinin arasında asla azımsanmayacak kalite donanım farkı var.
Octavia' yı küçümsemeyin bence.Aralarında o kadar fark yok.Zaten fiyatlarına baktığınız zaman anlarsınız.Mesela şuan Golf highline 1.4 TSI 122 HP manuel 47.700 TL, Octavia elegance 1.4 TSI 122 HP manuel 45.590 TL.Elegance donanıma, highlineda bulunan alcantara koltuk ve bolero renkli geniş ekranı koyarsanız aynı fiyata hatta daha pahalıya geliyor ;) Bunuda ince bir detay olarak dip notlarımıza eklememizde fayda var diye düşünüyorum.
Golf' ün parasını haketmediğini kesinlikle düşünmüyorum.Araca ilk bindiğimde cidden çok şaşırmıştım.Çünkü malzeme kalitesi ve işçilik muazzamdı.Bu konuda şuanki güncel passattan çok daha iyi durumda olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim.Mesela yeni çıkan astra çok daha albenili duruyor ve donanım olarakta cidden güçlü bir araç.Ancak kalite olarak bir golf kadar kesinlikle değil.Golf bana göre C segmentinde hala '' NUMBER ONE '' ;)
Valla Abi bence şu anki güncel passattın kalitesi daha iyi çünkü arabanın bir tek dışı değişmedi göstergeden klima paneline kadar her şey değişti.Golf ise bence apayrı bir dünya seninde dediğin gibi Abi NUMBER ONE :)Ama bence hala fiyatını haketmiyor:++:
Benim arkadaşımdada aynı araç var rengine kadar ama onda artı olarak sunroof var ve kesinlikle onu görünce benim passata bakasım gelmiyor haketmiyor diyenler aracı ya bilmiyorlar yada golf'e antipatileri vardır bir araç ancak bu kadar dolu olabilir ayak aydınlatmasının ışık şiddeti bile yol bilgisayarından ayarlanabiliyor en ufak örnek, kesinlikle hakediyor o parayı başka bir arkadaşımda c180 k. var 82.000 aldı golf kadar dolu değil... Hele golf 6'daki malzeme kalitesi gerçekten şaşırtıcı parmağınızla torpidoya bastığınızda anlıyorsunuz parmak kayboluyor :Darkadaşlar doluluk anlamında meganII ve lagunalar var fiyatına göre cidden donanım var ama malzeme kalitesi çok dandik o ayrı bir konu.şu anda ki araçların donanım açısından yarış halinde olduklarınıda söyleyebiliriz.ama ben 70-80 milyar golf'ün hiçbir versiyonuna veremem,dizel de olsa.kallavi bir audi a4 b7 kasa harika gider hemde siyahından.
arkadaşlar doluluk anlamında meganII ve lagunalar var fiyatına göre cidden donanım var ama malzeme kalitesi çok dandik o ayrı bir konu.şu anda ki araçların donanım açısından yarış halinde olduklarınıda söyleyebiliriz.ama ben 70-80 milyar golf'ün hiçbir versiyonuna veremem,dizel de olsa.kallavi bir audi a4 b7 kasa harika gider hemde siyahından.
Benim arkadaşımdada aynı araç var rengine kadar ama onda artı olarak sunroof var ve kesinlikle onu görünce benim passata bakasım gelmiyor haketmiyor diyenler aracı ya bilmiyorlar yada golf'e antipatileri vardır bir araç ancak bu kadar dolu olabilir ayak aydınlatmasının ışık şiddeti bile yol bilgisayarından ayarlanabiliyor en ufak örnek, kesinlikle hakediyor o parayı başka bir arkadaşımda c180 k. var 82.000 aldı golf kadar dolu değil... Hele golf 6'daki malzeme kalitesi gerçekten şaşırtıcı parmağınızla torpidoya bastığınızda anlıyorsunuz parmak kayboluyor :D
Benim arkadaşımdada aynı araç var rengine kadar ama onda artı olarak sunroof var ve kesinlikle onu görünce benim passata bakasım gelmiyor haketmiyor diyenler aracı ya bilmiyorlar yada golf'e antipatileri vardır bir araç ancak bu kadar dolu olabilir ayak aydınlatmasının ışık şiddeti bile yol bilgisayarından ayarlanabiliyor en ufak örnek, kesinlikle hakediyor o parayı başka bir arkadaşımda c180 k. var 82.000 aldı golf kadar dolu değil... Hele golf 6'daki malzeme kalitesi gerçekten şaşırtıcı parmağınızla torpidoya bastığınızda anlıyorsunuz parmak kayboluyor :D
:+1:Maalesef ama golf 6'nın malzeme kalitesi çok daha iyi bizim Passat'lardan O golfle geleceğiz sana birgün :)
Emre Abi Golf'ü geç çok daha değişik modellere bak onlarda olan özellik bizim Passatlarda yok adam 2-3 € 'luk şeyden kesiyor ayak altı koysa ne olucak batıcak mı :D Doğuşun Satış Politikası...:boks:
valla Abi aracı çok iyi biliyorum ve golfe karşıda antipatik de değilim.Golf ilk çıktığın hemen incelemeye gitmiştim kalitesine laf yok ama 53 bin tl etmez 52 bine passat comfortline var 0 km passat lüksünüde golfe tercih ederim.
Maalesef ama golf 6'nın malzeme kalitesi çok daha iyi bizim Passat'lardan O golfle geleceğiz sana birgün :)
Diyorum ya işte Golf'ün kitlesi değişmez kolay kolay diye Golf'ün hastaları vardır verirler o paraları, fazla gelirse 45.000 verir Comfortline biner yoksa bende senle aynı şeyi düşünüyorum 52.000 passat varken Golf almam ama 53.000 verdiğin golf Passat'tan çok daha dolubenim evde passat yatıyor değl golf leonla geziorm passatla pek gezmiyorum. tamam passatta harika ama kompakt sınıf araçların kıvraklığına asla sahip deil. bu yüzden büyük adam arabası baba arabası diye geçer onlar :)
Buyrun beklerim :ok: Ben haftaya Passata giriyorum artık bir Yaz Bakımı gerekiyor :ok: Geçen bizim kaplanda MOTOR ARIZASI verdi yolda acayip tırstık :D Okula gidiyorduk baktık MFD 'de uyarı MOTOR ARIZASI diye okulun yanında da MEZ vardı MEZ'e bıraktık Gaz Kelebeği değişti garantiden bana diyor herhalde artık beni temizle :D
Gaz kelebeği mi? Gaz kelebeği ne arar la dizelde ???
(http://i.ytimg.com/vi/5fs-ay6qax8/0.jpg)
Gaz kelebeği mi? Gaz kelebeği ne arar la dizelde ???
Bence golf EN İYİSİ değil.
Astra di mi? :Dhangi astra 20 cm uzun olduğu dev gibi durduğu halde içine sığamadığım astramı :D golfte utanmasam arkada bacak bacak üstüne atabiliorm da :++::++::++:
araç güzel. mesajınızda güzel reklam olmuş :D Mesela::++::++::++::++::++::++::++:doğru valla :D
Bende favonun direksiyonuna geçiyorum.yerinden gevşeyen birkaç parçayı sıkıyorum gıv gıv gıv çalıştırıyorum o zevkide golf vermez :D:D
araç güzel. mesajınızda güzel reklam olmuş :D Mesela:bi defa çalıştırdın çalıştı stop etti,bir daha çalıştırmak için 10 saniye beklemek yok mu o zevki bırakın golf hiç bi araba vermez.
Bende favonun direksiyonuna geçiyorum.yerinden gevşeyen birkaç parçayı sıkıyorum gıv gıv gıv çalıştırıyorum o zevkide golf vermez :D:D
bi defa çalıştırdın çalıştı stop etti,bir daha çalıştırmak için 10 saniye beklemek yok mu o zevki bırakın golf hiç bi araba vermez.
bi defa çalıştırdın çalıştı stop etti,bir daha çalıştırmak için 10 saniye beklemek yok mu o zevki bırakın golf hiç bi araba vermez.Yaşam Tarzımız o bizim :favo1::favo1::favo1::favo1::favo1::favo1::favo1:
audiye gelince. leon almadan önce bir fiyat alayım dedim demez olaydım. attraction 1,4t araca 74 bn tl dediler bırak jantı hız sabitlemeyi yol bilgisayarı bile yoktu.
birde şu bir gerçek. bir leon veya octavia ile golf arasındaki fark kadar bir golfle a3 arasında fark yok.