corollanın en iyi versiyonu ae101 dir.
Efsane kasa yani...Ayrıca sorunsuzluk efsanesi o kasadaydı şimdikiler sorunsuz değil :)
Hem 95, hem 99 kullandım, gerçekten 95'ten 99'a geçince ferahlık falan kalmadı. Gerçi 99'un hidrolik direksiyon, klima, enjeksiyon gibi artıları vardı ama 95 kasanın iç ferahlığı hem önde hem arkada eşsizdi. Ailemin görüşleri de bu yönde.
Ayrıca sorunsuzluk efsanesi o kasadaydı şimdikiler sorunsuz değil :)
Makyajlı Corollada çıktı:ok:
(http://photo.netcarshow.com/Toyota-Corolla_2010_photo_05.jpg)
Tamda şundan bahsediyorsun abi;:D
(http://img.donanimhaber.com/upfiles/256396/B85E075047C5490289FF5DB6E10E78A3.jpg)(http://img296.imageshack.us/img296/3792/2004vectra2id0.jpg)
ayrıca şu olaya gıcık olurum. bütün corollaların yol tutuşu vasattır. t-sport ları dahil. benim leondan inip son kasa corollaya bindiğim zaman yolda geziyor gibi geliyrodu bana düşünün yani. ona rağmende şöyle giden motor taktık böle edior falan filan. ha accente takmışın o motoru ha corollaya benim gözümde yol tutmayan arabaların alayı bir.
VW Golf ve Toyota Corolla, en efsanevi iki binek tartismasiz :)ABD güvenlik kuralları gereği tamponlar daha uzundur ve her yanlarında iri iri sinyaller şarttır. Tampona göre radyatör panjuru yapınca da tipler kayıyor haliyle.:wnk:
Bu arada ABD'de ciddi Corolla yogunlugu var ama TR'dekiler burdakilere 10 basar burdaki Corollalar daha bi kisa sisik bole Cin arabasi gibi :)