škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - onrblg

Sayfa: 1
1
Superb III / Cevap: Yeni superb 1.4 active
« : 23 Ağustos 2016, 19:20:11 »
Tamamdir.Bir baktirayim lastiklere.Tesekkurler.

2
Superb III / Cevap: Yeni superb 1.4 active
« : 23 Ağustos 2016, 18:59:29 »
Alıntı yapılan: Ridianod;587650
[MENTION=13773]onrblg[/MENTION] Hayırlı olsun abi aracınız. Bu arada lastik basıncına ne zaman baktınız acaba ? Uzun yol sonrası mı ? Araç dinlendikten sonra mı ? Yolun sıcaklığı,sürüş süresine bağlı olarak soğuk lastiğe bastığınız psi değeri yükselir. Tirerack bununla ilgili çok güzel testler yapmıştı. "35 PSI yapılan test lastiklerinde" sabah saatinden öğlene geçerken 10 derece yükselen ortam sıcaklığı yüzünden 1.5 PSI ,güneşe bırakılan lastikte ise 5 psi artış oluyordu. Hareket halinde yapılan testlerde 15,20,25,30 psi 4 lastiğinde her 5 dk da bir 1 PSI yükseldiğini 20.dk da stabil hale geldiklerini yazmışlardı.(+4 PSI) 20 dk sonra devam edilen diğer bir 20 dk da basınç artışı olmamış lastiklerde. Velhasıl kelam üreticinin vermiş olduğu basınç değeri güneş görmeyen yerde gece boyunca dinlenmiş lastiklere basılması gereken değerler oluyor. Siz uzun yol sonrası 34'e indirdiyseniz gece 29 30 lara inecek ve aşınacaktır. Linki bulursam ekleyeceğim.

Verdiginiz bilgi icin tesekkurler.Istanbuldan Kocaeline geldim yaklasik 70km yol yaptim.Izmitte sanayide olcum yaptirdim,50 cikti basinc bende 34 e indirdim.Ama sizin dediginiz gibi birkere daha baktirmakta fayda var.Hatta bugun lastiklere baktigimda baya bir hava inmis gibi geldi.Ama uzerinde cok durmadim.Ayrica benzin istasyonlarinda bulunan hava basinç makinalari iyi mi yoksa illa bir lastikciye mi gitmek gerek.

3
Superb III / Cevap: Yeni superb 1.4 active
« : 23 Ağustos 2016, 18:36:32 »
Alıntı yapılan: adonet;587594
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Bende Superb 1.4 TSI Active 125 almak istiyorum. Acaba araç size ne kadara geldi?
Iyi dilekeriniz icin tessekkur ederim herkese,  Superb 1.4 Active donanima ek olarak 17 stratos jant ve klimatronik var.Cam filmi ve paspas hediye aldim.75.000 tl ye aldim.

4
Superb III / Cevap: Yeni superb 1.4 active
« : 22 Ağustos 2016, 23:44:50 »
Cevabiniz icin tesekkur ederim.

5
Superb III / Yeni superb 1.4 active
« : 22 Ağustos 2016, 23:26:36 »
Herkese merhaba , Kocaeliden Onur ben.Yeni Superb 1.4 active 125 bg ile araniza yeni katildim. Aracimi yaklasik 2 hafta once satin aldim.Tatilde oldugum icin bugun teslimini aldim.Hersey guze gecti benim icin bugun.Hayirlisiyla uzun bir sure bu araci kullanmak istiyorum.Sizlere danismak istedigim birkac husus var.Yardim ederseniz cok memnun olurum.Araci aldigimda yola cikmadan ( istanbuldan aldim ) lastik basincini sordum servise herseyi ayarladik dediler.Fakat ben yine de kocaeline geldigimde lastik basincina bir baktirdim.50 basinc cikti.Zaten yol tutusundan belli etmisti araba kendini.Ben 34 e indirdim.Acaba bu basinc iyi bir degermi yoksa baska bir deger mi yapmaliyim.Aracim 17 jant pirelli lastikleriyle geldi.Simdiden tesekkurler.

Sayfa: 1