arkadaşlar dün önce tekotoya gittim peugeot rcz bakmak için arkadaşla birlikte.siyah vardı 1.6 thp 200 bg satılmış.yeni gelecek araç beyaz 1.6 156 bg otomatik vitesmiş.satıcıyla konuştuk ama beni ikna edemedi.elimizde sadece gelecek araç var türkiyede sadece bizde siz almazsanız şehir dışından gelip biri alır gibi yaklaşımlarda bulundu.ordan çıkınca hemen balgat görala gittik.rcz karşımda içimden dedimki hani yoktu:D
araç hoşuma gitti.yalnız bir sorun var karar veremedim beyaz renk otomatik vites 156 bg mi yoksa siyah renk düz vites 200 bg mi.sadece bu motorlarda bu renkler sunuluyor.
otomatik vites seçeneği 1.6 thp 156 siyah ve beyaz renk,düz vites ise 1.6 thp 200 bg siyah renk sunuluyor.ikisi arasında 5000 lira fiyat farkı var.donanım olarak ise 200 bg lik motor 156 bg lik motora göre farklı bir jant,jbl hi-fi müzik sistemi ve deri kaplı konsolla sunuluyor.
son olarakta bana rcz için aracın standart donanımı dışında herhangi bir donanımının olmadığı söylendi fakat aldığım katalogta wip com 3d diye bir ses ve navigasyon sisteminin isteğe bağlı olduğu yazıyor.nasıl çelişkidir anlamadım.yardımlarınızı bekliyorum