Aylar sonra, abartisiz 7-8aydir yikamiyordum fabisi, dun yikayim dedim. Gittim once icini supurdum makinaya TL karsiligi yaklasik 70Kurus attim, 5 dakika suruyor komple supuruyorum heryeri.
Sonra yikama bolumune gectim tazdikli su icin yine Tl karsiligi 70Kurus attim temiz su ile kirini, tozunu attirdim, sonra 1,5Lira attim yine sampuanli su kismina aldim aletin ucunda fircasi da vardi, bi guzel yikadim, sonra yine 70Kurus wax attim ardindan durulama harika oldu.
Sorun daima araci kurulamaya gectigimde oluyor cildiriyorum, mikrofiber bez kullaniyorum hemen islaniyor kurulamiyor, sinirlendim hemen benzin istasyonundan kruulama bezi aldim, iyi hos ama onlarda tuy birakiyor yani kisacasi canim sIkila sIkila kurulamaya ugrastim en azindan camlari ve kaput kismini halledeyim dedim kuruladiktan sonra da kaputa Sonax cila vardi elimde attim, o sinirle sert sert temizledim tum cizikler artik meydanda
ama iyi parladi, foto cekmedim bu gece yine kar yaginca ustu kar ile kapandi ama olsun biraz cila, su, sabun gordu araba:hhh:
Kurulama konusunda problem nedir anlamiyorum, hep islak kaliyor ne kadar silersem sileyim sonra da leke olusuyor (umarim anlatabilmisimdir)?