Yok boyle birsey ne kadar islerim karisik gidiyor benim!
Yazlik lasikleri attim bagaja zira oradan jantlari alacaklar (aracin ustunde bulunan diskler 165 kucuk), neyse randevu saatine gore gittim lastikciye, fabisi aldilar iceriye o bu derken, ben de bi sigara yakayim dedim disarida sonra satis kismindaki eleman geldi, cok ozur diliyorum, sistemde elimizde 4adet Sava goruyorum, ama 1 adet kayip yok, cok uzgunum dedi. Barum vs. yapalim dedi, yok dedim artik Barum istemiyorum, sonra onleri takalim arkalar yarin olsun olur mu derken, on boyutlar yuksek arkalar alcak hic yapmayalim daha iyi dedi. O anda sava'lardan daha pahali olan Fulda'lar gozume takildi onlar su kadar vs. dedim, itiraz ettim patronu aradi, neyse asagi-yukari ayni fiyata ikna ettirdim.
Yani; Fulda kristal Montero3'u takmaya basladilar, o anda elemanla konusmaya devam ettik, 1Ocak itibari ile tasinmasi gereken 'ilkyardim cantalari' degismis onlardan konusyordum, eee dedim bu da hediyeniz olacak, beni strese soktugunuz dedim:) Eleman, size Sava fiyatina Fulda veriyoruz iste dedi, gulustuk, ben ilkyardim cantasinida aldim
Bu durumda: 4x Fulda kristall montero3 TL olarak 371TL. +iscilik+materyal: 79TL yani toplamda kisliklari 450 TL'ye kapatmis olduk + yeni yasaya uygun ilkyardim cantasi da bedavaya geldi, en az 4 sezonluk bir yatirim diye umuyorum..