škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

ford c max'a ne dersiniz?

fenomen · 95 · 13256

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar şu araçlarda hoşuma gidiyor,ama octiden sonra bızı tatmin edermi yol tutuş,virajda savrulma,ses yalıtımı,performans,yakıt durumu,ayrıca dizelde km ne kadar olmalıdır?
http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/2772212
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;168170
Favorilerimdendir :ok:
peki hocam tipinden mi,işlevselliğinden midir?yani konfor-ekonomi açısında nasıl bulursunuz?:(

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: fenomen;168185
peki hocam tipinden mi,işlevselliğinden midir?yani konfor-ekonomi açısında nasıl bulursunuz?:(

Geniş ve ferah kabin, motoru iyi, bilinnen bir motor zaten. Ses yalıtımı dizel için gayet iyiydi.

Çevrimdışı demir_01

• O şimdi asker
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
fordun sevdiğim modellerinden fakat dik oturuş pozisyonuna sahip bi araç,belki ileride:D

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;168137
Arkadaşlar şu araçlarda hoşuma gidiyor,ama octiden sonra bızı tatmin edermi yol tutuş,virajda savrulma,ses yalıtımı,performans,yakıt durumu,ayrıca dizelde km ne kadar olmalıdır?

Ne octiymiş bee dillere destan oldu.:++:
Bende c-max'in yeni modelini beğendim hocam aile genişse mpv tarzı araçlara bak bence...:ok:

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
2005te en fullünden alacaktık kaporasını bile vermiştik, 1.6 dizel.Araçta el freni B6.7 kasa passatlardaki gibiydi sony ses sistemi felan 4x4 lük bir arabadır c max.Tabi ev alınca vazgeçmek zorunda kaldık.

Kesinlikle tavsiye ederim:ok:

06lkn66

• Ziyaretçi
2004 de babamın arkadaşı aldı uzun yola falan çıktık arabayla full donanım dizeldi gerçekten dört dörtlük bi araç parasını sonuna kadar hakettiği düşüncesindeyim

hakanerdogan

• Ziyaretçi
2006'sı kankamda var 1.6 TDCI Ghia, rahat büyük geniş hoş araç, ama belki 500 kere denedik 500'ündede çaktımdı kalkışta benim traktörnen :lol:

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kalkışta biraz hantal ama gerçekten güzel araç.Dolu dolu..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;168224
2006'sı kankamda var 1.6 TDCI Ghia, rahat büyük geniş hoş araç, ama belki 500 kere denedik 500'ündede çaktımdı kalkışta benim traktörnen :lol:
performansdan kaldı yani sınıfta öylemi?

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Suleyman;168210
Ne octiymiş be dillere destan oldu.:++:
Bende c-max'in yeni modelini beğendim hocam aile genişse mpv tarzı araçlara bak bence...:ok:
evet biraz öyle oldu:ok: sanırım biraz duygusallıkta var herhalde."geniş aile":hanz:değil hanım ben ve bir erkek evlad var o kadarcık:)bilge kişiler:blg: var bu konuda sormamak ayıp olurdu.

Çevrimdışı Blackbird

• DT Gediklisi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu tarz geniş bir araç arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim iç mekanı fazlasıyla geniş motoru sorunsuz ve yakıtı oldukça makul,ford bayisi olan yakınımla konuştuğumda servise gelen 1.6 TDCi larda 300 bin + km araçlarda hiç sorun olmadığı şimdiye kadar  düzgün kullanımla yeni nesil dizellerde 400 bin km çok zor değil.

Alırken dikkat edeceğiniz ghia olması yani aracın dolu olması ve motorununda 110 hp versiyonu olması  tam geçiş tarihini hatırlamıyorum  ama eski versiyonlar 100 hp.

Çevrimdışı Blackbird

• DT Gediklisi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;168224

2 aracında ağırlıkları aynımı acaba  birde o açıdan bakmak lazım :)

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Tavsiye ederim abi.
Emin olabilirsinki A5 OCti dışında baktığın tüm arabalardan daha iyidr.
Motor ekonomik,bizim komşuda var aynısı.İç mekan çok güzel geniş ve kaliteli.Performans çok iyi olmaz ama Octi kadar gider yine.
Tek dikkat etmen gereken araç alırken stepne yuvasını aç bak,stepneyi kaldır,altı çürüktür muhtemelen :D
Bu araçlarda stepne yuvasında çürüme oluyormuş,çoğunda var.Komşununkindede vardı ancak bir hafta sonu beraber zımparalayıp,astarlayıp,araç rengine yakın bir renkle boyadık,çiçek gibi oldu:ok: