škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

ford c max'a ne dersiniz?

fenomen · 95 · 13291

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Dizel kullanmak ayrı bir maharet ister.Kullanmayı bilmeyenın elinde 10 bide de 15 bindede rektifiye görür.Bir kaç örnekle milyonlarca motoru çöpe atmamak lazım.Zaten sadece ford kullanmıyor o motoru.
Bir sevda bizimkisi.....

Çevrimdışı orhan unsal

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
gözün kapalı al hocam.
benim eski aracım c-max tı.hemde trend. sen ghıa alacaksın.
şimdi 2010 ovtaviam var.
al derim başkada bişi demem..
OCTAVİA AMBİANTE 1,6 TDI

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: fenomen;168405
...-otomobil tarzlarına göre daha yüksek olması virajlarda devrilme riski
Hocam Şahin de virajlarda devrilme riski taşıyan bir otomobildir ancak hiç devrilmeden senelerce Şahin kullanan çok insan var.:wnk:

Alıntı yapılan: fenomen;168503
turker beyin söylemlerine katılıyorum:ok:.bay-bayan birde tek çocukla koskoca aracı gezdirmek banada akıllıca gelmiyor doğrusu...
Şu halde Favorit diyorum başka da bir şey demiyorum Hocam.:favo1::favo3::favo2::taka:

Çevrimdışı TranSporter

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;168515
valla 97 model fiestaya 130 bin km en hayvani şekilde bindim anahtar vurmadım :) nitekim şuanki conenct aracımızda aynı şekilde 95 bn kmde. 4 takla attım üstüne 80 bn km yaptım :)

Abi ben fiestaya bişi demedimki :)

Benim lafım fordun yeni nesil motoruna..

Ki senin kullandığın connect daha 95.000de

Rektefiye olan araç ise hem 120000de hemde 150000de rektefiye ediliyor

Ben sadece bunu çözemedim..

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Şu halde Favorit diyorum başka da bir şey demiyorum Hocam.:favo1::favo3::favo2::taka:
uğurcuğum kafam gerçekten karışık,önceden şahin doğan,toros fala vardı,ama şimdi seçenek o kadar çoğaldı ki seçmek gereçkten zor.karar vermek gerçekten çok zor.col.ını satmamak ve değiştirmemek maksdıyla almıştım.sittin sene kullanmak amaçlı almıştım.şimdikinide öyle düşünüyorum.onun için tam anlamıyla içime sinecek,keşke şu donanı9mda olsaydı,şurası şöyle olmasaydı diye hayıflanmıyayım diyorum.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: orhan unsal;168523
gözün kapalı al hocam.
benim eski aracım c-max tı.hemde trend. sen ghıa alacaksın.
şimdi 2010 ovtaviam var.
al derim başkada bişi demem..
peki sen hem octi hemde c-max kullanıcısı olarak hangisini tercih edersin?

Çevrimdışı barbaros61

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
toyota verso ilginizi çekermi dizel yok ama lpg seçeneği bulunuyor c max dan daha konforlu dur

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: barbaros61;168613
toyota verso ilginizi çekermi dizel yok ama lpg seçeneği bulunuyor c max dan daha konforlu dur
hiç incelemedim bi bakayım:ok::)

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: fenomen;168610
...keşke şu donanı9mda olsaydı,şurası şöyle olmasaydı diye hayıflanmıyayım diyorum.
Hocam düşünce buysa, en donanımlı versiyonu seçeceksin. "Hadi ESP olmayıversin" dersin ancak iki gün sonra "keşke olsaydı" dersin veya forumlarda "sonradan ESP takılır mı" gibisinden arama yaparsın.

Çevrimdışı barbaros61

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
iki aracı da kullandım verso oturma ve sürüş pozisyonu olarak daha rahat konforlu  iç malzeme kalitesi olarak daha güzel alırsan da elegant modelini öneririm sanruf esp asr dijital klima gibi zengin donanım seçenekleri var .düşünürsen benim arabayı verelim sana:)

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;168617
Hocam düşünce buysa, en donanımlı versiyonu seçeceksin. "Hadi ESP olmayıversin" dersin ancak iki gün sonra "keşke olsaydı" dersin veya forumlarda "sonradan ESP takılır mı" gibisinden arama yaparsın.
:ok::+1::++::++:alemsin uğur yaw nasılda biliyorsun..
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2010, 13:49:27 Gönderen: fenomen »

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: barbaros61;168633
iki aracı da kullandım verso oturma ve sürüş pozisyonu olarak daha rahat konforlu iç malzeme kalitesi olarak daha güzel alırsan da elegant modelini öneririm sanruf esp asr dijital klima gibi zengin donanım seçenekleri var .düşünürsen benim arabayı verelim sana:)
sizin araç değişelim dediğin yani pejo mu versomu?

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: TranSporter;168496
Selamünaleyküm Hocam

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum..Fordun motoru dizelde olsa benzinlide olsa 5 para etmez

Geçen hafta motorcu bi abimin yanındaydım Dükkanda devirdaimi değişen bir Ford Fusion vardı..ve araç sadece 25300'de düşünün..

Aynı zamanda rektefiyeye giren Connect..bu araçta 150000'de

Araç bundan 30000 kmde evvelde rektefiye görmüş..

Yapmayın etmeyin Allah aşkına aynı motoru peugeot,ford,mini,citroen gibi markalar kullanıyor.

1.4 1,6 TDCI ı tüm şirket araçları kullanıyor.Madem dayanıksız bir motor niye şirketler kullanıyor..

2 araç rektefiye gördü diye forddan araba alınmaz demi..

benzinli 1.6 t-cvt motoru ise 1.6 atmosferikler içinde 1 numara sayılır.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-octavia-skoda-octavia-1-6-fsi-elegance-34976791/detay

şu aracta arka bagaj kapağı değişmiş ve üç parçada boya varmış 24 e bırakırım dedi ama 23 e de alınabilecek bi rd urumu var.ankara ant skoda da tüm bakımları yapılmış.ben ucuza alarım ama ucuza da satarım diyorum ne dersiniz.ben binme amaçlı alıyorum,sorun olursa ne tür bi sorun olabilir?

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Benzin fiyatları göz önüne alındıgında benzinli araç moral bozar.Sen c-max e devam et bence
Bir sevda bizimkisi.....