0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel yapmışlar helal olsun, çakma bi New York olma yolunda ilerliyor İstanbul. Resme bakınca anılarım canlandı, 8 senemin geçtiği Levent.... Güzel yerdi o zamanlar, şimdi hepten çığrından çıkmış İstanbul diyorlar, ayrıldığımızda sene 2004 idi
dün akşam istanbuldaydım. 3 saatte ( yolda birde yarım saat lastikçide kaybettim lastik patladı ) köprüye geldim eskişehirden 2.5 saatte köprüyü geçtim tem gişelere geldim silivriye toplamda 6.5 7 saatte vardım. nasıl dayanıyorsunuz yahu o trafiğe bu arada bugn istanbul içi 110 km kadar yol gittim durkalk köprü trafiği alayı var tsi yakıt ortalamam 7.2 lt/100 olarak kayda geçsin 13 14 yakıyor diyenlerede kapak olsun. 1 depo ile gazlaya gazlaya gittim gazlaya gazlaya döndüm istanbul içi dahil 840 km yol yapmışım bozüyük ten son 40 km için 10 tl yakıt aldım sadece
Sen şöyle 1 hafta bir gez o ortalama 8-9 lt arasına çıkmıyo mu gör Etiler köprü bağlantısında 45 dk olduğumuz yerde beklediğimi biliyorum babama zaten sabır diliyorum hergün anadolu-avrupa yapıyor sol bacak hele zamanda uyuşma yapıyor çile çile çile
binalar boyuna genleşsin genleşsinde bana iş çıksn
ülen sadece bugn 3 saatim dur kalkta geçti ayağının ayarı olmayan uyuzlar kullanmayı bilmiyorsa biz napak :++:
Çok deli para var bu işte borsayı güçlendiriyolar 2 trilyon para anam anam 45 yaşındaki adamla kendini bir mi tutuyosun şimdi?
valla benim peder yanımdaydı 60 yaşında kendi sıkıysa bas gaza dur kalkta otobanda karışmıo ama :++: