škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

fabia sorun!

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat337

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
merhaba arkadaşlar dün biraz uzun yol yaptım 1000 km civarında  

200 300 km hiç durmadan aracımı kullanıp stop ettikten 5- 10 dk sonra aracım çalışmadı sorun ne olabilir ?

15 20 dk sonra sorun yok hemen çalışıyor ama atıyorum 200 km durmadan gittim sonra 5 dk durup tekrar çalıştırmak istediğimde çalışmadı dün 2 defa başıma geldi bu olay

şimdiden teşekkür ederim

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: murat337;169624
merhaba arkadaşlar dün biraz uzun yol yaptım 1000 km civarında

200 300 km hiç durmadan aracımı kullanıp stop ettikten 5- 10 dk sonra aracım çalışmadı sorun ne olabilir ?

15 20 dk sonra sorun yok hemen çalışıyor ama atıyorum 200 km durmadan gittim sonra 5 dk durup tekrar çalıştırmak istediğimde çalışmadı dün 2 defa başıma geldi bu olay

şimdiden teşekkür ederim

Durduğunuzda farlar açık kalıyo olmasın?

Çevrimdışı murat337

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
hayır kalmıyor marş basıyor zaten ama araba çalışmıyor akü ile ilgili herhangi bir sorun yok yani

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
size bi olay anlatim.Ben 30 yıldır ustayım diyen adamlar cözemediler olayı senın sorunda böle bişey olablir.Araç 96 kartal.Araç tek marşta calısıyor yola cıkıyosun yolda 80 90 ne hızla gidersen git bir anda stop ediyo araba bu olay 3 4 5 geldi basıma saca cekiyorum marş yok
5 10 dakka bekledikten sonra tırrrn tek marş calısıyor.motor cu elektirik arızası diyo elektirikçi tüp ten oluyo dio tüp motor arızası dio.mekik dokuyorum ustalarda çözüm yok.topladık 3 ünü bir araya gene çözüm yok:D araçı muayeneye götürdüm tuv e içerde stop eder calısmazsa die korkuyorum.neyse sorun cıkmadı eve dönerken emekli olmus ufak bi kulübede vakit geçirmek için calısan eski bir usta vardı tanıdık ona ugradım.olayı anlattım arabaya bakmadan olayı söledi.arabada söle bi sorun var 4 bujinide elektirik aldıgı ordanda üst kapaga silindirlere giden bi alet var (altarnatörmüydü neydi) o aletin üzerinde metal bi sogutucu var o arızalıymıs.alet ısınınca elektirigi kesiyo aractan in yak bi sigara bekle o arada soguyo tak bir marsta alıyo.Çok lgincime gitmişti bulamayan 3 usta utandı adamlar :D
Bir sevda bizimkisi.....

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
en iyisi emekli edin rahat edin.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
zaten satılıktı araç amcamın galerisinde.satıldı gitti :D
Bir sevda bizimkisi.....