o gerçeği bir kere tattım benden uzak düşmanıma yakın olsn diyorum sadece
ha kalkıpta 70 bin lira verip aldığı tsi passata lpg takan adamada kimse alınmasn ama saplantılı ve kalın kafalı derim. git o paraya dizelini al arkadaş ne işin var o kadar para verip birde üstüne lpg taktırmakta.
evet o konuda tamamen haklısın,ben olsam o kadar param varsa durumumda iyiyse zaten benzine bakmam bile.insanlarda şöyle bir kanı yerleşmiş bunu atmakda epey zor;
dizel dedinmiydi insan hemen bi duraksıyor,bakımları,kotrolleri,benzin kadar km yapmıyacak kaygıları,bakım maliyetlerinin benzine oranla yüksek oluyor kaygısı,motor aksamı parçalarının pahalı olması kaygısı v.b..
Bana gelince,son gelen zamlardan sonra ilk aklıma düşen şey dizeldi.Cıtroen c4,ford c-max,polo 1.4 tdi ilk aklıma gelenler.cordoba 1.4 tdi de vardı.polo ile cordoba b sııfı olması nedeniyle yani octiyi ararım kaygısı nedeniyle eledim.ama c4 cıtroeni çok sevdim ve hatta cillop gibi bir cıtroen bulmuştum dizel ama ses yalıtımı ve arka amortisörlerinde seslerin dermansız oluşu bunu elememe sebeb oldu.Haliyle eski aracın formatında bir araca doğru kaymaya başladım.