Anlıyorum... Takasa girmeye çalışınca işler öyle oluyor malesef. Güzelce fotoğraf çekip ilan verin, herhalde sattığınızın 3-4 bin tl fazlasına lpg'li MPI alabilirsiniz. Bu da makul sayılır.
Bu arada galerici yazdığına bakmayın, biraz fazla araç değiştirdiğim için öyle layık görmüş arkadaşlar
bu bahsedilen fsi kaç km de idi neden ben bunu araştırmamışım acaba yoksa ambiante paketmiydi,daha yeni igo_ist arkadaş 26 kasur kusura almış yaw.
Romano takıyolar BLF motor numarası ile başlayanlara sorunsuz fiyatı ise 2400 TL civarı
benim octi blf kodlu ama lpg siz devam edeceğim lpg bana çok soğuk geliyor.orjınal olması herdaim güzeldir.
FSI araç bu memlekette çılgınlık.lpg takılmaz,adam gibi akaryakıt bulamazsın ışık yakar.Ne olacak fsı lının hali.Avealı olmayan mağdur çocuk yanımızda şenşakrak oluyor.
neden çılgınlık olsun yaw ben jetta alacaktım alamadım fsi param yetmedi,golf goal alacaktım param yetmedi,en sonunda garibim octiyi zor buldum hem de fsi olduğu için.:lklk:
tüp takılabilen 124 ile başa baş takaslı fsi octi
ben sizin yerinizde olsam canınıza takettiyse daha düşük b sınıfı bir araçla takas ederim lpgli veya dizelli.
:++::xx::kiki:
:lklk::lklk:
:D:D