0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlarım,aracım için kolçak temin etmek istiyorum; lakin vidalama vb uygulamalar dışında farklı bir çözüm mevcut mu ?[/QUOTEOrjinal kolçaklar bildiğim kadarıyla koltuğa monte ediliyor,diğer modifiye ürün satan parçacılarda da olanlar ön koltuklar arasındaki konsula kollarla vidalanıyor bunun dışında başka tür bir uygulama yapıldığını görmedim duymadım da...Ancak kolçaklara sonradan takılanlara fazla yüklenmemek vida yerlerinden kırılmasını önleme adına önemli olduğunu biliyorum...
Alıntı yapılan: anıl;170161Arkadaşlarım,aracım için kolçak temin etmek istiyorum; lakin vidalama vb uygulamalar dışında farklı bir çözüm mevcut mu ?[/QUOTE Orjinal kolçaklar bildiğim kadarıyla koltuğa monte ediliyor,diğer modifiye ürün satan parçacılarda da olanlar ön koltuklar arasındaki konsula kollarla vidalanıyor bunun dışında başka tür bir uygulama yapıldığını görmedim duymadım da...Ancak kolçaklara sonradan takılanlara fazla yüklenmemek vida yerlerinden kırılmasını önleme adına önemli olduğunu biliyorum...:ok::+1:
Arkadaşlarım,aracım için kolçak temin etmek istiyorum; lakin vidalama vb uygulamalar dışında farklı bir çözüm mevcut mu ?[/QUOTE Orjinal kolçaklar bildiğim kadarıyla koltuğa monte ediliyor,diğer modifiye ürün satan parçacılarda da olanlar ön koltuklar arasındaki konsula kollarla vidalanıyor bunun dışında başka tür bir uygulama yapıldığını görmedim duymadım da...Ancak kolçaklara sonradan takılanlara fazla yüklenmemek vida yerlerinden kırılmasını önleme adına önemli olduğunu biliyorum...
irfan hocam bu kolçaklar orjınal gibi dayanıklı olurmu sence?
Acaba bu kolçak servislerde var mı? Soran arkadaşlar bilgi verebilir mi, ben aksesuar kataloğunda görememiştim..