0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracınız honda civic yazmıssınız sanırım dogru bılıyorum.hondada balata die bi zğen var malesef her gelen arabaya balatadan telefon acarlar ve fıyatlardada saglam karlar yaparlar bır gun gıdın oglen vaktınde servıs bolumunun ordakı telefona yakın oturun hatta bekleyın 1 saat kadar bakın kac kısıye balatanız bıtmıs dıe telefon acıyorlar.gercı yenı kasaların balata fren durumları pek iyi deil ama.
valla frene bastımmı arabayı çakıyordu yere. pek bi sıkıntı görmedim. dediğiniz gibi yetkili servise gidince illa biryerlerden iteliyorlar. çıkan balataları istedim. ertesi gün bafrada araca lpg taktırdım. ordaki ustaya anlattım durumu. sökülen balataları gösterdim. usta hafiften sırıtarak daha bu balatalarla 15 - 20 bin yapardın dedi.. tabii serviste bu işe emeği geçen tüm çalışanların bütün akraba-i talukatına rahmet okudum bir kere daha... :kafa: :sopa:
ben servisten yanayım.biraz para veriyosun fakat yapılan işin bi güveni var parçanın garantisi var.sanayide ustaya buraksan acaba orjinal parçamı kullandı acaba taktım diyipte takmadımı diye aklıma gelir.ama serviste böle olmaz bence.
Sazan.