Bu hafta sonu aracımin 30000km bakımı için servise gittim. normal periyodik bakımı. işte sordular "başka bakılmasını istediğiniz bir yer var mı" diye. benim sıkıntım olan bir kaç sey vardı onlarıda yazdı.. neyse arabayı aldılar içeri. akşam anca çıkar dediler ben ayrıldım ordan. 2 saat sonra telefon "aracınızın fren balataları bitmiş değişmesi gerekiyor." fren deyince tırsıyor tabi insan . değiştirin de ne kadar dedim "önler 140 TL arkalar 120 TL" dedi biraz fazla geldi ama sonuçta orjinaldir diye düşündüm TAMAM dedim değiştirin.. akşam arabayı almaya gittiğimde, faturayı görünce gözlerim bi büyüdü 590 tl. ne yapıldı dedim. periyodik muayene motor yağı, yağ filitresi, isteğim üzerine polen filitresi 45TL, her bakımda cam silecek suyu eklerler koysalarda koymaslarda, ön arka balata. buraya kadar normal. şimdi olay bundan sonra balatalar değişti ama balata temizleme spreyini yazmışlar bir de benim asıl kafama takılan periyodik bakım için 58TL+KDV bi işçilik yazmışlar birde balata değişimi için 75TL+KDV bir işçilik daha yazmışlar.. periyodik bakıma giden bir arac (Garanti Kapsamında) iki kere işçilik alınırmı? ben pek servise gitmeye alısık değilim o yüzden bunlar normal mi? bilemiyorum sizlere danışmak istedim. ha bu arada benim söylediğim şeylerede hiç bakmamışlar. sorunca da sadece klasik cevap "ya yetişmedi yada olmuyor "
Sonuç olarak Yetkili servise bir daha gitmeyi düşünmüyorum. zaten artık lpg li oldum :rock1::rock1: