dün saat 23.15 gibi izmir bornova ege üniversitesi kavşağı yakınında bir ara sokaktan caddeye çıkarken duruduğum sırada arkadan ufak bir darbe aldık.araçta ufaklıklar da vardı onların korkması ile bayağı bi sinir katsayım arttı.yağmurda vardı.vuran ford minibüs tiplerinden alkollü olduğunu düşündüğüm gençler.birde üste çıkmaya kalktılarniye durmuşum yolda araç yokmuş.araç olmasa niye durayım tam sopalıklardı
araçtarka tampon üstünde çatlaklığı farkettim.onların anlaşırız lafına güvenemedim.o anda geçen polis ekibini durdurdum onlarda asayişmiş 155 aramamı söylediler.o anda ulaşamadım derken gençler pırr uçtu.şüphelerim doğrultusunda plakayı almıştım.hemen tekrar 155 arayıp ekip istedim.gelip rapor tuttular şikayetçiyseniz alkol muayenesine gitmem gerektiği ve oradan bornova karakol amirliğine uğramamı istediler..saat bu arada 00.00 oldu.neyse alkol muayenesi için bornova adliye sarayına gittik.rapor aldık oradan karakola.karakolda önce aracın ve şahsın bilgilerine ulaştılar.telefon kapatılmış.adresten teyit için bayraklı karakolu arandı.ekipler ev adresine gidip şahsı aramışlar evden 3 gün önce taşınmışlar.saat oldu 00.30 çocuklar ve eşim arabada sabah okul mesai var.polis memuru arkadaş şikayetçiyseniz işlemleri yapalım dedi. adliyelik olusunuz manisa dan izmir e adliyeye gelicez onu düşündümç bir yandan yağmur bir yandan çocuklar.iyice geçikecem onuda düşündüm.ALLAH a havale ediyorum dedim.ALLAh razı olsun polis memuru arkadaşlar çok yardımcı oldular.polis memurları sabaha kadar aracı bulursak ceza yazarız dedi.
VArdı bunda bir hayır deyip o sinir bozukluğuı ile eve döndük.Çok şükür ki araçtakilere bir şey olmadı tesellimiz bu oldu.
Tampon için bugün tekrar baktım üstü yırtılmış ama tırnaklar sağlam birşey yok bagaj kapağınıda bugün farkettim çok hafif dikkatli bakınca az bir çöküntü var başka br şey yok kasgodan tampon değişirmi bilmem.sorayım diyorum.sizce değişirlermi :
selametle