Geçmiş olsun
Gereken tamir,parça,boya fiyatını öğren servisten, kaskodan hasarsızlık bozmana değecek mi hesap et en güzeli. Allah cana vermesin. Ya da Auto King Mini Onarım klozun varsa kaskoda, oradan ücretsiz
cok geçmiş olsun..
Allah beterinden korusun
Canınızı da sıkmayın her şey zamanla halolur ,düzelir
geçmiş olsun böyle kendini bilmezler her yerde var kaskonuzun auto kingle anlaşması varsa tamponun yırtıklarını falan çok güzel onardıklarını duymuştum hiç belli olmuyomuş kaskoyla bi konuşursanız onlar detaylı bilgi verebilirler
gecmıs olsun.
Cok gecmis olsun bence kaskoyu bozmaya gerek yok onun icin senelik mini onariminiz varsa ondan yararlanin derim.
Geçmiş olsun.
En büyüğü bu olsun İnşaallah.
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş Olsun öncelikle.Bizede geçen hafta arkadan ford transit vurdu.Tampon ve sağ stop kırıldı.Servis toplam 700TL civarında bir şey çıkar dedi.Kasko karşılıyor.
gecmıs olsun
çok geçmiş olsun,
bildiğim kadarıyla kaskonuzun auto kingle anlaşması varsa mini onarımla kasko bozulmadan yapılıyor.
öncelikle geçmiş olsun
pğolise rapor tutturmuşsunuz güzel şimdi kaskoya müracaat edin ve o tamponu sıfırdan değiştirin
kasko bozulacakmış falan gibi şeylere kulak asmayın
1000 tl pirimle kasko yaptırsanız % 10 indirim kaybınız 100 tl olur. ( sizin pirim 400 tl ise 40 tl olur )
peki 100 ( 40 ) tl ye tamponu sıfır alıp orjinal boyası ve işçilikleri ile halledebilirmisiniz hayııırrrrrrr
o zaman kasko işini yapacak sen keyfine bakacaksın
geçmiş olsu Allah beterinden korusun,böylelerini tutupda bi güzel benzeteceksin o biçim yani.....
Şöylede olabilir servis sizin kaskonuzdan alır parayı kaskoda çarpan kişinin trafik sigortasından.Biz öyle yaptık servisin anlaşması olmadığı için.
Geçmiş olsun, buna da şükür alkollülermiş akşam akşam olay da çıkarabilirlerdi.
doğru bu şekil durumlarda sorumlu tespit edildiği için sizin kaskonun indiriminin bozulmama ihtimalide yüksek. çünkü müsebbibi tespit edilemediğinde veya siz müsebbibseniz kasko indirimi bozuluyor.
geçmiş olsun.
hepinizden ALLAH razı olsun dostlar.
polisin o anda tuttuğu sadece benim alkol muayenesi olmam için düzenlemiş olduğu bir evrak.tutanak araç kaçtığı için düzenlenemedi malesef ancak şikyetçi olsaydım o zaman iş mahkemeye gidecekti.
mini onarımda malesef yokmuş ben yinede bir auto kinge sorayım diyorum gerçi bir kere yaptırdım önceki araçta hiç memnun olmamıştım.
hayırlısı bakalım yarın foto koyabilirsem yüklerim inş.