Çok var abi bu kadar net bir an değiilde,buna benzer çok olay yaşadım. Elin krosu yeni araba alıyo yol babasının yolu ya , istediği gibi takılabilir.
Trafikde önceden paylaşma diye bişey vardı yol paylaşımı,artık yok yol vercek niyete sahip insanlarda yol verirsen yol alamazsın kuralına başlangıç yaptılar.
Korkuyorum artık yola çıkmaktan ne arabayla ne yayan,Size yaya olarak yaşadığım bir olayı anlatıyım;
Cadde kenarından yürüyorum yanımda mahalleler var, her kursda öğretirler bunu her zaman öncelik yayadır diye özellikle kavşakda yaya gördümmü durucaksın diye, ama [afedersiniz] it herif mahalleye giriyo araba onda ya para onda ya yolların kralı o bana korna çalıyo mahalleye gircem çekil yol babamın yolu diyerekten çekildim geçti.
Kisilik sorunu ve cehalet iste! ben de sunu anlatayim o zaman;
Almanya'dan bir arkadas TR'ye gitti arac ile, adam yasamin icindeki egitimi ile yaya gecitlerinde durmaya alisik bir sekilde, yaya gecidinde duruyor ve arkadan dallama buna vuruyor, olay yerine gelen polisler nedese begenirsin?;
oo sen Almanya'da yasiyorsun, cezayi sana yaziyorum, vurdugun adama da hasari icin 3-5biseyler at (sanki zorunlu sigorta odemiyormus gibi), baskasindan duysam inanmazdim ama yakin bir arkadasim, hemen polisle tartismis, adam bana arkadan vuruyor ben neden cezayi kabul edeyim, ayrica vuran cahile para mi verecegim.
Yani, arkadas disli birisi olmasa ezecekler herifi, neden AB ulkesinde yasiyormus, cok para kazaniyormus vay beee...