Arkadaşlar uzun uğraşılar ve tartışmalar,kavgalar,fırçalamalardan sonra 5 dk önce dediler ki alınan son karar 19500 bundan başka arttırma maalesef olmıyacak dediler.bana mutabakat metnini gönderip imzalamamı istediler.bu aşamadan sonra itirazda etmek istemiyorum.çünkü sinir bozucu bir şirket sigortası.Allah bunlara muhtaç etmesin yokluklarınıda göstermesin.Bir defa olsun kazadan bu yana dönüpte ödeme planıyla ve olayın gelişme süreciyle ilgili bilgi vermediler.Sana hemen döneceğiz muhammet bey diyorlar gidiş o gidiş.Şu mesajı yazarken iki arama daha yaptım ve yine telefonla itirazda bulundum.yarın tekrar gündeme geiteceğini söyledi eleman ama durumun pekde değişeceğini sanmıyorum dedi.Düşünün daha 2-3 ay önce aracın değeri olarak 21500 e kasko yapılıyor ama verdikleri para ortada.Eelemana dedim ki bu aracın ancak takla atmışını o fiyata alırsınız deyince;
-beyefendi biz piyasada araştırma yaptık dedi ve 18900 bulduk dedi.
-evet doğrudur bende gördüm geçenlerde takla atmış col.vardı her yere boya bere içindeydi dedim.ne dese iyi;
-sizin aracınız takla atmış beyefendi.
nasıl aldınız değil mi cevabı.Allah sizleri kahretmesin dedim.
düşünebiliyormusunuz gelinen noktayı.Kasko yapılamadan önce ne yağlar çekilir,ama iş icraata gelice durum böyle oluyor.Sahibiden.com da öyle bir aracı bulup onu ölçü gösterebiliyorlar.Bu sigortayla maalesef işim olmaz artık.ama şikayet.com a da yazacağım.