Uzun suredir foruma giremiyordum, bir de sektor degistirdik daha farkli isler yapacagiz, simdi vakit bulmusken ekliyeyim. Noel'de Almanya yolunda korkulan oldu, bir de araba sallanmaya basladi, devir gostergesi cikti sonra 0'a dustu, otobanda hemen ariza seridine cektim o anda da ilk defa yag gostergesi yandi sondu. Stop ettirdim sonra tekrar calistirdim OK ama 80km/h'in uzerine cikamadim , ilk benzin istasyonunda durdum yag kapagini actim, sirf kopuk. O gece de sansa boyle bir sis olmaz yol gozukmuyor, kar yagiyor bir de bu sorun. asagi yukari geriye kalan 300km'i bu hizla gittim yani Almanya'nin hiz sinirsiz otobaninin tadini cikaramadim giderken..
Neyse, Almanya'da bir de servis aradik, bir Turk bulduk, cok dandik yagmis bu bir daha alma dedi, yagi degistirecegim, bijonlari(yanlis hatirlamiyorsam) degistirecegim bu haliyle masraf 250Eur olacak bir de motorun su elektronik kismi var onun bagli oldugu bu bolumu temizlemeye calisacagim garanti vermiyorum olabilir de olmazda dedi, eger olmaz ise bu parca zaten 400Eur dedi. Neyse, aksama aradi ve guzel haberi verdi bu sekilde iyi calisiyormus. Ama yine de 250Eur girdi bana, bundan sonra da Castrol, Shell, Mobil ve Aral haricinde hicbir yagi koydurma dedi.