...Aracın modelinin en dolusu glxi modeli olduğunu söyledi. Enjeksiyonlumu dedim. Bilmiyorum bende bir yıldır kullanıyorum dedi
Uzak durulacak bir tip kanımca.
...Silver line modeli dedi ama koyu gri silver line varmı dedim bilmiyorum dedi
Hiç bir şekilde Škoda' dan anlamayan birisi.
1. Ayağımı yerden kessin diye favorit alayımmı yada 5-6 ay bekleyip daha yüksek model birşey mi alayım?
Favorit kötü değildir. Temizse, masraf açmayacaksa, alınabilir.2. Favoritte glxi var mı yada o kısım boş kalmasın diye felicia etiketi mi yapıştırmış?
Favorit' te GLX var GLXi yok. CZ' de var ama TR' ye hiç ithal edilmedi.3. Koyu gri hatta yanlış gürmediysem kahverengiya yakın renkte silver line donanımı var mı?
Silverline gri renktir ve tek tondur. Açığı, kapalısı, numaralısı yoktur.4. Bu adam aracın özelliklerine bu kadar mı ilgisiz yada çakal satıcı mı?
Bilmediği bir aracı almış, bir an önce satmanın peşinde gibi geldi bana.5. Fabiadan sonra favoritte zorluk çekermiyim?
Hidrolik direksiyonu yoktur, elektrikli camı yoktur. Bunlar zorlayabilir seni.6. Bu ahval ve şerait altında tekrar soruyorum: Ayağımı yerden kessin diye favorit alayımmı yada 5-6 ay bekleyip daha yüksek model birşey mi alayım?
5-6 ay bekleyip daha yüksek bir şey alma şansın varsa, bence öncelikli olarak bunu düşün. Yok acil otomobil lazım diyorsan Favorit gayet iyidir. Ancak Favorit artık epey eskidi ve piyasada temizini bulmak epey zor.