0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fotolardan sonra yorum yazmayı tercih ederim zira oradaki foto yabancı bir siteden araklama.:wnk:
LPG'ye gerek yok az yakıyor demiş Embesilmidir nedir, tövbe tövbe 1994 yılındaki bir otomobilden nasıl az yakmasını bekleyebilirsin..Hemde LPG'ye bile gerek kalmadan..Peh!
Adam gibi kullanılırsa şehiriçi 8 lt/ 100 km tüketilebiliyor.:wnk:
Ayrıca "Paraya ihtiyacı olan birisi değilim. Sadece tamirciye gıcıklık olsun diye aldım. Zaten 3000 liralık arabada ne kadar masraf çıkar ki" demişti.:++:
Bir bakayım arabaya, ez aşağı 2500 liralık masraf çıkartırım ona.:xx:
Sen biraz daha insaflı çıktın. Ben 3000 e alıp 3000 masraf + LPG gibi bir masraf çıkar mı demiştim?
uğur hocam yzadıklarınızı okudum eski arabamızın kesin glx olduğunu anladım glx evet diyordum ama ne fark varki döşemelerden başka diyordum ki öğrendim ince ayrıntıları
merkezi kilit yoktu bizde sonradan taktırmıştık ama bir parça vardı içerde konsolda onu hiç görmedim başka glx lerde ledli bir görtergeydi devre göre yakıtı gösteriyordu yüksek devirde kırmızı ledler yanıyor biraz daha zorlarsan tiz bir sesle uyarı veriyordu ayrıca akü şarjını ve cam suyu seviyesinide gösteriyordu ve sağlıklı çalışıyordu acaba sonradan mı takılmıştır üzerinde skoda amblemide vardı bulabilirsem foto ekleyim
glx lerde ledli bir görtergeydi devre göre yakıtı gösteriyordu yüksek devirde kırmızı ledler yanıyor biraz daha zorlarsan tiz bir sesle uyarı veriyordu ayrıca akü şarjını ve cam suyu seviyesinide gösteriyordu ve sağlıklı çalışıyordu acaba sonradan mı takılmıştır üzerinde skoda amblemide vardı bulabilirsem foto ekleyim