olmaz mı. Elektronik aksam işleri uzmanlık istiyor bu araçların. Çok temiz çalışan 2 mühendis arkadaşım var. Benim aracıma pek çok donanım ve yazılım yaptılar. En sonuncusu da OCT Tuning. İnternetten araştırabilirsiniz. 140hp-320 Nm oldu şimdi 170 hp-375Nm. Yeni 520d lerle kapışıyorum neredeyse.
Fatih bey bende Ankara AND otodan, Ocak'ın ilk haftası 1,6 TDİ elegance - octavia inşaallah teslim alacam. Sağ olsun İrfan bey in bilgilendirmesi sonucu bayi ile konuştum; maxi dot ekrandan viraj asist, gündüz farları, alarm sesi, otomatik kilitleme..vb özellikleri açtırmak için. Teslimden 1 gün önce arayın yardımcı oluruz dediler. İnşaallah muvaffak olurlar.
Şimdi sizlerin de ayrıca belirttiğiniz; ani frende flaşörlerin yanması, gündüz cam silerken far sileceklerinin de çalışması..vb özellikleri de söylesem bayiye, maxi dot dan onu da halledebilirler mi? Yoksa sizlerin önereceği yerlere mi başvurmam gerekiyor konu özellikleri açtırabilmek için? İlk etapta beygir gücünü değiştermeyi düşünmüyorum belki ilerde bu konuda da sizlerin değerli bilgilerine başvurabilirim...