önceki konuyu bulamadım ondan yeni konu açayım dedim:D
Biliyorduk zaten meg indirim yapacaktı fiyatlara yılbaşından sonra 2 ürünün fiyatı belli olmuş bana gayet iyi geldi.Diğer ürünlerin fiyatıda iyi olursa epeyi satar diye düşünüyorum.
Meguiar's Türkiye olarak sözümüzü her zamanki gibi tutuyoruz. Amatör gruptaki bütün ürünlerimizde büyük indirim dönemi Ocak'ta başlıyor! Ultimate Wash & Wax Köpüklü Boya Koruyucu Şampuan Ocak ayından itibaren 62 TL yerine sadece 27 TL!Aracınız için en iyisi, Ocak ayından itibaren en uygun fiyatlarla! Ultimate Compound Çizik Çıkarıcı Pasta, Ocak ayından itibaren, 53 TL yerine sadece 26 TL!
NXT Generation® All Metal Polish ile aracınızın jantlarında ve diğer bütün metal aksamlarında üstün bir koruma ve parlaklık yakalayın. NXT Generation® All Metal Polish Ocak ayından itibaren 55 TL yerine sadece 21 TL.Meguiar's Türkiye'de yeni bir dönem başlıyor. Ocak ayından itibaren arabanıza alabileceğiniz en üstün ürünler artık en uygun fiyatlarla...
Ultimate Quick Detailer, Ocak ayından itibaren 53 TL yerine sadece 28 TL.NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 ile arabanızda derin ve zengin bir parlaklık yakalayın. Merak ve hayranlık dolu bakışlar arabanız üzerinde toplansın Üstelik NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 Ocak ayından itibaren 77 TL yerine sadece 45 TL.Gold Class Rich Leather Deri Temizleyici/Koruyucu, Ocak ayından itibaren 50 TL yerine sadece 23 TL.fiyatlar eklendikçe bende buraya yazarım.