škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Lavor firması ve yapılan uygulama

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı zafer tolga

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Sevgili forum sakinleri bugünolan bir durumu aktarmak istiyorum

Sipariş Geçmişi                                Ekleme Tarihi            Durumu           Yorumlar                                      25/12/2010 02:21:04           Bekliyor          
                                    25/12/2010 09:57:08           Hazırlanıyor           Siparişiniz başarılı şekilde ulaştı...

Makinanız İstanbuldan sevk edilecektir ... bizden istemiş oldugunuz   ürünleri kendi şirketimizden kargo alıcı ödemeli göndermek zorundayız   bilginize arz ederiz bugun içinde sevk edildiginde sipariş panelinizden   ürün kargoya verilmiştir ibaresini gördükten sonra kargo takip   numarasınıda buradan ibraz edicem.

Saygılar.                                     26/12/2010 18:48:21            Tamamlandı           Siparişiniz başarı ile tamamlanmıştır pazartesi  günü kargonuz elinize ulaşacaktır.

Saygılar.
Sanırım burada net durum ortada ve ürün kargoda bile değil..Gökhane  beyin cevabıda insan hatası vardır büyütülecek ne varki ortada..P.tesi  günü hastaneden kalk eve erken gel ve kargoyu arayınca böyle bir  kargonuz yok denince direkt gökhan beyi aradım;İnsan hatası olmuşnevarki  bunda büyütülecek cvbı aldım ve istanbuldaki firma efendim c.tesi saat  11.00 e kadar çalışıyormuş bilmiyorlarmış,tel e izmirde çıkan bayan  kargonuz çıkmadı birazdan verilecek deniyor,gökhan bey verdim diyor  ancak kargo firması ismime bir tane bile kargo yok diyor..Yorum sizindir  ve ürünü iade ediyorum..Bakalımbu durum ne kadar süreçte tamamlanacak  bankama talimatı verdim...

Birde ekleme yapayım bir tane bile kargo takip no su verilmedi orada yazılanlara bakarsanız aslı yok olduğu ortadadır...

Çevrimdışı zafer tolga

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Gerçekten alış veriş yapıp ,ticaretinde dediklerini dedikleri zamanda harfiyen yerine getiren Kevepsi,Erdem Boya ve ATAS firmasının sahibi Murat Beye tekrardan tşk ediyorum...

Çevrimdışı zafer tolga

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Sipariş Geçmişi                                Ekleme Tarihi           Durumu           Yorumlar                                     25/12/2010 02:21:04           Bekliyor          
                                    25/12/2010 09:57:08           Hazırlanıyor           Siparişiniz başarılı şekilde ulaştı...

Makinanız İstanbuldan sevk edilecektir ... bizden istemiş oldugunuz  ürünleri kendi şirketimizden kargo alıcı ödemeli göndermek zorundayız  bilginize arz ederiz bugun içinde sevk edildiginde sipariş panelinizden  ürün kargoya verilmiştir ibaresini gördükten sonra kargo takip  numarasınıda buradan ibraz edicem.

Saygılar.                                     26/12/2010 18:48:21           Tamamlandı           Siparişiniz başarı ile tamamlanmıştır pazartesi günü kargonuz elinize ulaşacaktır.

Saygılar.                                     27/12/2010 16:00:10           İptal Edildi

maili geldi

Çevrimdışı zafer tolga

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
2.gün bekliyorum henüz gelen bir iade ücreti henüz hala yok..Yasal 4 günlük süreci bekliyorum...

Çevrimdışı zafer tolga

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
3.gün sonunda iade işlemi hesabıma aktarılmıştır..

fabialife

• Ziyaretçi
geçmiş olsun, pek hoş bir alışveriş olmadı senin için.

Çevrimdışı zafer tolga

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fabialife;174475
geçmiş olsun, pek hoş bir alışveriş olmadı senin için.

Sormayın gerçekten pişman olmak ancak bu kadar olur..Ancak bu müşküllüğü yaşayan sadece ben değilmişim çünkü ÖM atan arkadaşlar ve hala şuanda benim düştüğüm mağduriyeti hala yaşayan arkadaş mevcut forumumuzda...Sonuçta ben dün murat beyden 307 TL lik set aldım ürünler ile ve dün kargoya hemen verildi,kargomda birazdan elimde olacak...Bu ticaretin üstüne 3 arkadaşım daha aynı şekilde setler alacaklar..Yani baktığınız zaman biraz yapılan ticarete özen gösteren firmalar kazanıyor..Tşk ediyorum Murat Beye , kevepsi ( ömer beye ) , Erdem Boya ( ibrahim beye ) gerçekten dediklerini anında gerçekleştiren ticari kimliğe sahip insanlarmış,her zaman da bu tür ticari özen gösteren firmalarla alış veriş yapmayı öneriyorum...Ve şunu da ekleyeyim Murat bey ( ATAS ) firması lavorun yetkili bayisi falan değil denmesine karşılık orjinal bayi olan firma ile aynı ANA BAYİDEN ürünler alınıyor,garantisi de servis olanağıda mevcut...Bence alacak arkadaşlara biraz umarım yol göstermiş oluruz..

fabialife

• Ziyaretçi
garanti koşulları için ürünün nereden alındığı önemli değil ki.
ürün resmi distribütör ürünü ise ve faturası varsa kimin sattığı önemli değil ve servis bakmak zorunda.
spot mağazalarda her marka ürün satılıyor bunların tamamının garantisi Türkiyenin her yerinde geçerli oluyor da sadece lavor mu bundan istisna.
geçen gün bir arkadışın yazdığı yazıya makinanın tabancası vs. garanti kapsamına girmez diye lavor tarafından yazılan bir yazı okudum ve güldüm.
tabanca makinanın orjinal parçası değilmi? neden garantiye girmiyor? bunun mantıklı bir izahı varmı?

Çevrimdışı zafer tolga

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Murat beye gerçekten tşk ediyorum tam 24 saat bile sürmeden kargom bana ulaştı...Gerçekten forumun neden murat ağbisi olunmuş bu daha net şimdi algılıyorum..Walla kesinlikle kimse düşünmeden ticaret yapabileceği bir insan murat bey ve inanın devamı gelecek...Oyuncaklarım içinde çok tşk ederim ...

Çevrimdışı rayen

• Seyirci
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Lavor aleyhine bir başlık açılmış ama firma sorumlusu olumlu ya da olumsuz bir açıklama yapmamış. İlginç. Size de geçmiş olsun Zafer Bey sinir katsayınız daha fazla yükselmeden sorun çözülmüş. Bizimde kulağımıza küpe olur bu olay.

Çevrimdışı zafer tolga

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rayen;174642
Lavor aleyhine bir başlık açılmış ama firma sorumlusu olumlu ya da olumsuz bir açıklama yapmamış. İlginç. Size de geçmiş olsun Zafer Bey sinir katsayınız daha fazla yükselmeden sorun çözülmüş. Bizimde kulağımıza küpe olur bu olay.

Ben gereken yönetici arkadaşlara olayı ilettim..Gereken kişilerle temasa geçilip görüşülecekmiş..Ancak forumda şöyle bir olayda var o da yapılan ikili alış verişlerde forum yetkileleri herhangi bir sorumluluk üstlenmek zorunda değiller..Ancak ben yinede konuyu ilettim umarım başka arkadaşlar alış veriş yaparken sanırım referans alınan arkadaşlardan temin edeceklerdir...

Çevrimdışı ahmedb

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
geçmiş olsun..ben de pratikev.com ile bundan çok uzun bir macera yaşadım..
sizinki yine çabuk hallolmuş..beni 2 hafta uğraştırdılar..
bir bosch aqutak 100 yıkama makinesi almıştım gelmesi bir haftayı buldu,
hiç tık yoktu geri gönderip iade almam hayli sürdü..
kötü bir tecrübe...

"Her ne ki elde yok ihtiyaçta vardır..
."

Çevrimdışı zafer tolga

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ahmedb;174780
geçmiş olsun..ben de pratikev.com ile bundan çok uzun bir macera yaşadım..
sizinki yine çabuk hallolmuş..beni 2 hafta uğraştırdılar..
bir bosch aqutak 100 yıkama makinesi almıştım gelmesi bir haftayı buldu,
hiç tık yoktu geri gönderip iade almam hayli sürdü..
kötü bir tecrübe...

Sonuçta herkes 2 elle ne zor şartlarda para kazanıyor..Ve kazandıklarımızıda bu şekilde mağdur olarak birde karşılığını alamadan vermek sanırım herkesi üzer..Ben üzüldüm ve başkaları da üzülmesin diye yaşadığım durumu aktardım umarım bundan sonrası için biraz daha dikkatli olup daha az üzüleceğimiz şahıslarla ticaret yaparız...Tşk ederim sizede geçmiş olsun ...

Çevrimdışı zafer tolga

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Komedi olan bir başka olayı daha açıklayayım lavor izmir firmasının iptal dediğim halde kargosu bugün kargo firmasından bizzat şahsım aranılarak kargomun geldiğini ve adresimi istediler...Buna gülsem mi ağlasam mı şaşırdım...Kargo firmasına bu kargoyu benim çoktan iptal ettiğimi ve kargonun gelen yere iade edilmesini belirttim...

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=10123&page=2

Kargoların iptal olduğuna dair olan yazı...Ayın 27 sinde iptal edildiğini söylenip kargonun teki 05.01.2011 tarihinde yurt içi kargo tarafından kargomun olduğu belirtirip teslim edilecek adres istendi...Yorumu size bırakıyorum...Ama şuna inandım herkes ile ticaret yapılmazmış...

Gülüyorum artık..
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2011, 23:25:35 Gönderen: zafer tolga »