Sevgili forum sakinleri bugünolan bir durumu aktarmak istiyorum
Sipariş Geçmişi Ekleme Tarihi Durumu Yorumlar 25/12/2010 02:21:04 Bekliyor
25/12/2010 09:57:08 Hazırlanıyor Siparişiniz başarılı şekilde ulaştı...
Makinanız İstanbuldan sevk edilecektir ... bizden istemiş oldugunuz ürünleri kendi şirketimizden kargo alıcı ödemeli göndermek zorundayız bilginize arz ederiz bugun içinde sevk edildiginde sipariş panelinizden ürün kargoya verilmiştir ibaresini gördükten sonra kargo takip numarasınıda buradan ibraz edicem.
Saygılar. 26/12/2010 18:48:21 Tamamlandı Siparişiniz başarı ile tamamlanmıştır pazartesi günü kargonuz elinize ulaşacaktır.
Saygılar.
Sanırım burada net durum ortada ve ürün kargoda bile değil..Gökhane beyin cevabıda insan hatası vardır büyütülecek ne varki ortada..P.tesi günü hastaneden kalk eve erken gel ve kargoyu arayınca böyle bir kargonuz yok denince direkt gökhan beyi aradım;İnsan hatası olmuşnevarki bunda büyütülecek cvbı aldım ve istanbuldaki firma efendim c.tesi saat 11.00 e kadar çalışıyormuş bilmiyorlarmış,tel e izmirde çıkan bayan kargonuz çıkmadı birazdan verilecek deniyor,gökhan bey verdim diyor ancak kargo firması ismime bir tane bile kargo yok diyor..Yorum sizindir ve ürünü iade ediyorum..Bakalımbu durum ne kadar süreçte tamamlanacak bankama talimatı verdim...
Birde ekleme yapayım bir tane bile kargo takip no su verilmedi orada yazılanlara bakarsanız aslı yok olduğu ortadadır...