eyvallah şimdi tasdikliyorum,iternet haber sitelerini dolaştım ama hiçbir sitede bulamadımdı:(:knp:
Yarın belli olacak artık ama bu linke her baktığımda zam gördüm mü yazdım;ve hepsi de doğru çıktı.Bu sebeble yarın 7 kuruş zam kaçınılmaz.
http://www.liderforex.com/tr/ bu linki de takip ederim burda da online altın,dolar,euro ve petrol fiyatları anlık gözükür.Yalnız akşama göre şu anda varil fiyatında 1 dolara yaklaştı düşüş.Tabi bu an ve an değişebiliyor.Dolar yükselirken petrol düşebiliyor,Petrol yükselirken dolar düşebiliyor.Akşama göre dolarda da gevşeme var.Bu ne demek işte bu şekilde devam etmesi bizim benzine zam yapan kişilerin tekrar fiyatları aşağı çekeceği anlamını taşıyor.Ama bu tamamen işte bu iniş ve çıkışlara bağlı.En son yaptıkları zadan sonra ki petrolün varili 88 dolardı 91.50 lere çıknca varil fiyatı dayanamadılar ve 7 kuruş artırıverdiler.Lakin baya direndiler.Tepkilerden mi çekindiler bilemiyorum;zira dolarda düşüktü ve dolar baya yükseldi.İşte bu rakamların düşmesi bize artı olarak dönüyor.