škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Benzine Zam

Ziyaretçi · 55 · 14143

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;173775
Bizede 2 haftaya bir kart vercekler benzini bundan sonra%5 indirimli alcaz şelden :D

O nasıl bişey?

Birde Total'de bilmem ne kredi kartı ile yakıt alırsan anında %5 indirim yazıyordu..Kullanan var mı?
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bi haftadır ayrı kalmışım arabamdan acımadım ankaraya basa basa geldim ortalama 180 190 larda dolanıyordu hızım 1.5 2 saat arası sürdü yol eskişehir ankara arası ortalama 8.9 lt yakmışm :D

arabamı özlediysem zam mam anlamam arkadaş :D

Çevrimdışı kadtas

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
180-190 km/h Leonda sarfiyat 8.9 LT doğru mudur?

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hasan;173736
http://www.lukoil.com.tr/S_FiyatListesi.aspx?tur=2 Bi bakın o zaman
eyvallah şimdi tasdikliyorum,iternet haber sitelerini dolaştım ama hiçbir sitede bulamadımdı:(:knp:
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı SubaruOutback

• Nano Ürün Uzmanı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;173775
Bizede 2 haftaya bir kart vercekler benzini bundan sonra%5 indirimli alcaz şelden :D
Aha, shell'den nasıl %5 indirimle alacaksınız nasıl bir kartmış o, bana da verin o karttan :++::++:
[SIGPIC]http://img442.imageshack.us/i/chemicalguyslogo.jpg/[/SIGPIC] Toritsuka Reta

hasan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: fenomen;173854
eyvallah şimdi tasdikliyorum,iternet haber sitelerini dolaştım ama hiçbir sitede bulamadımdı:(:knp:
Yarın belli olacak artık ama bu linke her baktığımda zam gördüm mü yazdım;ve hepsi de doğru çıktı.Bu sebeble yarın 7 kuruş zam kaçınılmaz.
http://www.liderforex.com/tr/ bu linki de takip ederim burda da online altın,dolar,euro ve petrol fiyatları anlık gözükür.Yalnız akşama göre şu anda varil fiyatında 1 dolara yaklaştı düşüş.Tabi bu an ve an değişebiliyor.Dolar yükselirken petrol düşebiliyor,Petrol yükselirken dolar düşebiliyor.Akşama göre dolarda da gevşeme var.Bu ne demek işte bu şekilde devam etmesi bizim benzine zam yapan kişilerin tekrar fiyatları aşağı çekeceği anlamını taşıyor.Ama bu tamamen işte bu iniş ve çıkışlara bağlı.En son yaptıkları zadan sonra ki petrolün varili 88 dolardı 91.50 lere çıknca varil fiyatı dayanamadılar ve 7 kuruş artırıverdiler.Lakin baya direndiler.Tepkilerden mi çekindiler bilemiyorum;zira dolarda düşüktü ve dolar baya yükseldi.İşte bu rakamların düşmesi bize artı olarak dönüyor.

hasan

• Ziyaretçi
Ve kesinleşti  http://www.opet.com.tr/tr/PompaFiyatlariGuncel.aspx?cat=4&id=33&city=64&sehir=%C4%B0STANBUL%28AVRUPA%29 saat 24 dedi fiyatları artırıverdiler.Arabamın yaktığı yakıt biraz daha artıvermiş oldu.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;173784
O nasıl bişey?

Birde Total'de bilmem ne kredi kartı ile yakıt alırsan anında %5 indirim yazıyordu..Kullanan var mı?

Tam bir bilgim yok Abi.Annem bankacı banka anlaşmış sanırsam detayları öğrendimmi yazarım:ok:

Alıntı yapılan: SubaruOutback;173860
Aha, shell'den nasıl %5 indirimle alacaksınız nasıl bir kartmış o, bana da verin o karttan :++::++:

Bilmiyorum valla beklemedeyim:hanz:

Çevrimdışı zafer tolga

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Artık yaşama özgürlüğümüz %5 daha azalmış oluyor hayırlısı bakalım..%2.5 ver %250 geri al walla helal olsun ne diyeyim yazık yazık...

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
opet ten geçen hafta 100 tl lik 2 defa benzin aldım 4 tane piyango bileti virdiler en azından %16 indirim olmuş oldu şimdilik
bide çıkıyormu bana ikramiye işte o zaman tümden beleş olur ahhhhhhh    ahhhhhhhh

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;174086
Tam bir bilgim yok Abi.Annem bankacı banka anlaşmış sanırsam detayları öğrendimmi yazarım:ok:

Bilmiyorum valla beklemedeyim:hanz:
Doğan bey bende isterim o karttan:ok:
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;174153
Doğan bey bende isterim o karttan:ok:

Abi benim elimde olsa tüm foruma dağıtırım ama ne yazık ki elimde değil..

Çevrimdışı zafer tolga

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Hangi banka hangi benzin firmasına % 5 indirim yapıyor..???

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: zafer tolga;174165
Hangi banka hangi benzin firmasına % 5 indirim yapıyor..???

Banka değil bankayla anlaşan bir şirket..

Çevrimdışı zafer tolga

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;174168
Banka değil bankayla anlaşan bir şirket..

Kim hangi benzin istasyonu için verecek o zaman ??

TEB banka değilmi .. TEB bankası totale %5 indirim yapıyor reklamlarda bile çıkıyor...
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2010, 18:28:06 Gönderen: zafer tolga »