Yeter artik !!!!!!
Frau A.M. bitirdin bizi, Almanya´da yasadigimiza pisman ettin kasip kavurdun ortaligi. Dogu Almanya kanunlarini getirdin. Yetmedi simdi Elektrige 2011´den itibaren zam koyuyorsun, yetmedi Emeklinin maasindan 5 €uro kesiyorsun (onlarda 5 seneden beri 1 zam Haberini bekliyor).
Benzin´de Verginin üstüne 4 Vergi daha koyuyorsun tamam diyoruz herseye tamam diyoruz susuyoruz. Ama bir dahaki secimde biz konusacagiz !
Saka degil, bu konun üstüne benimde öfkemi tepkimi göstermek istedim, sizin orada Benzin 4 TL burada 1,50 €uro (yaklasik 3 TL). Maaslarimiz yükselmiyor ama diger tüm seylere zam koyuyorlar. Acikcasi bir gün Passat´imi alip ulu orta bir yerde Gösteri olarak yakacagim :eek:. Is yerim gidis gelis Toplam 43km, allahtan aracim benim Maddi durumu anlayip Dizeli koklayarak yakiyor, Ekonomik gidiyor (1 depo ile max. 1400km). Ama biz kistikca Devlet aliyor, kistikca Devlet aliyor.
Türkiye´de durum tam tersine, tamam Benzin Pahali ama Emekli Maasina kac defa zam geldi, Hayat ucuz (Domatesin Kilosu orada 1 Lira ise burada 2 Lira), havasi güzel, suyu güzel, insanlarimiz güzel daha ne isteyeyim acilen Türkiye´de is bulup kesin dönüs yapmamiz gerekiyor artik. Almanya´da Hayat cok zorlasti inanin bana oradan görüldügü gibi degil hayat. Buraya gelin 1 sene yasayin calisin Ev gecindirmeye calisin 6 Ay sonra kesin dönüs isteyeceksiniz. Hersey Araba degil dünyada bunu unutmayalim.
Saygilar