arkadaşım ben zaten octavia d segmenti demedim d segmenti kabul ediliyor artık dedim zaten octavia sınıfındaki araçlara oranla hem büyük hem geniş hem fiyat olarak daha avantajlı octavianın arka diz mesafesi ve uzunluğu kendi sınıfındaki araçlara çok rahat bir derecede fark atar:ok: tabi bazılarına ona bakarsan SuperB de d segmenti ama d segmenti araçların arka diz mesafesinden kat kat büyük. uzunluk desen oda aynı araç nede olsa a6 platformunda üretilmeye başlanan ve üretilecek bir otomobil. passat bilmemne hiç bakmıyın aynı platform dediğine. böyle bir test gibi bişeyde yapmışlardı.işadamlarına skoda amblemini kapatıp sormuşlardı bu ne marka diye bmw,mercedes,audi cevapları geldi inşallah bu yazımdan ne demek istediğimi anlamışsındır.lütfen bir dahakine yazıları dikkatlice okuyup cevap verelim.:ok:
ben gözüm kapalı octavia alırım bende dil eğitimi için yurtdışına gideceğim için SuperByi sattım yoksa satmazdım bende şimdi octavia alıcam 2 ay sonra filan ama dediğim gibi octaviayı d segmenti olarak alın ve a4 ün verdiği bir konfor istiyorsanız octaviayı gözünüz kapalı seçin. octavia boyuyla arka koltuk mesafesiyle bile kendi boyutundaki araçlara fark atıyor.
D segmenti konusunda belirttiğiniz hususu koyulaştırdım. Bunu demişsiniz. Ben de burdan yola çıkarak şunları söylüyorum:
-Octavia'nın D segmenti kabul edilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Octavia'nın C segmenti olduğunu bilmeyen insanların Octavia'nın D segmenti olduğunu sanması ya da iddia etmesi söz konusu.
-Octavia A5'in diz mesafesi C sınıfı ortalamalarında gayet başarılı ve yeterlidir. Ancak "kendi sınıfındaki araçlara çok rahat fark atar" denilecek bir üstünlüğü söz konusu değildir.
-Suberp D segmenti bir araç olup, sahip olduğu çok başarılı diz mesafesi ile sınıfında fark yaratan, diğer başarılı özellikleriyle de bu segmentte öne çıkan bir model; fazlası değil.
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2011, 01:03:41 Gönderen: SEAHAWK »
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]