škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

OCTAVIA mı COROLLA mı ?

tamirer · 46 · 33441

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aliyavuz69

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
konuyu başlatan sevgili arkadaşım senin soruna bir cevap olacaksa eğer şunu söyleyebilirim. 1 ay kadar önce sıfır toyota corolla d-4d araç aldım. 3 hafta kullanıp sattım. arabadan hiç memnun kalmadım. şimdi octavia siparişi verdim arabayı teslim almayı bekliyorum. eğer ayrıntılı bilgi istersen pm at sor. daha geniş bilgi veririm.

Çevrimdışı TheTuco

• Y*Ö*R*Ü*K
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Konuyu açan arkadaşımıza nacizane bir önerim olacak.İki arabanında karşısına geçeceksin mutlaka incelemek için .İlk aşk hangisinde olursa onu al. Daha sonra aşkının kusurlarını göz de görmüyor gönülde.....
Ford Focus Collection HB

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: TheTuco;176168
Konuyu açan arkadaşımıza nacizane bir önerim olacak.İki arabanında karşısına geçeceksin mutlaka incelemek için .İlk aşk hangisinde olursa onu al. Daha sonra aşkının kusurlarını göz de görmüyor gönülde.....
aynen tamamıyla katılıyorum.:+1::+1::+1::+1: araba almadan önce forum sitesine bakıyorlar ama arabanın kusurunu yazdığı halde gidiyor alıyor ve çok memnunum diyor ama memnunmu orasını bilemeyiz :++: gerçekten katılıyorum arkadaşın yorumuna:+1:
2011 Skoda Octavia 1.6 TDI CR Elegance Beyaz
Mercedes Benz E320 Avantgarde 2001 Siyah

Çevrimdışı efsanea_06

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skodam_1985;176271
aynen tamamıyla katılıyorum.:+1::+1::+1::+1: araba almadan önce forum sitesine bakıyorlar ama arabanın kusurunu yazdığı halde gidiyor alıyor ve çok memnunum diyor ama memnunmu orasını bilemeyiz :++: gerçekten katılıyorum arkadaşın yorumuna:+1:
insan bir kere alacağı arabayı kafaya koysun istediği kadar sorunu olsun yinede alıyor zaten sorunsuz araç yoktur mesela alfa çok sorunlu derler ama hala birçok hastası var sorun çıkarsada adam arabasından çok memnun

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: efsanea_06;176278
insan bir kere alacağı arabayı kafaya koysun istediği kadar sorunu olsun yinede alıyor zaten sorunsuz araç yoktur mesela alfa çok sorunlu derler ama hala birçok hastası var sorun çıkarsada adam arabasından çok memnun
evet arabanın öntakımı örneğin çok pahalı alfanın ama adamlar yinede alıyor:+1:

Çevrimdışı tamirer

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
ben şu anda kullandığım megane 2 hb arabamı hiç incelemeden test sürüşü yapmadan aldım. ve bu sene 7. senesi..her nekadar artık sevmesem de baya kahrımızı çekti.o yüzden octavia'yı alırsam ve Allah izin verir de sorunsuz biri denk gelirse en az 10 yıl binmeyi düşünüyorum..

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: tamirer;176376
ben şu anda kullandığım megane 2 hb arabamı hiç incelemeden test sürüşü yapmadan aldım. ve bu sene 7. senesi..her nekadar artık sevmesem de baya kahrımızı çekti.o yüzden octavia'yı alırsam ve Allah izin verir de sorunsuz biri denk gelirse en az 10 yıl binmeyi düşünüyorum..
:rock1::adm: hocam en az 10 sene fazla baya :D ama octavia sizi 10 seneye çok rahat götürür bundan emin olabilirsiniz.:ok:

Çevrimdışı octobus

• AŞK-I OCTAVİA
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
octavia tabii ki
[SIGPIC][/SIGPIC]OCTAVİA ELEGANS 07

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skodam_1985;175993
arkadaşım ben zaten octavia d segmenti demedim d segmenti kabul ediliyor artık dedim zaten octavia sınıfındaki araçlara oranla hem büyük hem geniş hem fiyat olarak daha avantajlı octavianın arka diz mesafesi ve uzunluğu kendi sınıfındaki araçlara çok rahat bir derecede fark atar:ok: tabi bazılarına ona bakarsan SuperB de d segmenti ama d segmenti araçların arka diz mesafesinden kat kat büyük. uzunluk desen oda aynı araç nede olsa a6 platformunda üretilmeye başlanan ve üretilecek bir otomobil. passat bilmemne hiç bakmıyın aynı platform dediğine. böyle bir test gibi bişeyde yapmışlardı.işadamlarına skoda amblemini kapatıp sormuşlardı bu ne marka diye bmw,mercedes,audi cevapları geldi :D inşallah bu yazımdan ne demek istediğimi anlamışsındır.lütfen bir dahakine yazıları dikkatlice okuyup cevap verelim.:ok:

Alıntı yapılan: skodam_1985;174732
ben gözüm kapalı octavia alırım bende dil eğitimi için yurtdışına gideceğim için SuperByi sattım yoksa satmazdım bende şimdi octavia alıcam 2 ay sonra filan ama dediğim gibi octaviayı d segmenti olarak alın ve a4 ün verdiği bir konfor istiyorsanız octaviayı gözünüz kapalı seçin. octavia boyuyla arka koltuk mesafesiyle bile kendi boyutundaki araçlara fark atıyor.

D segmenti konusunda belirttiğiniz hususu koyulaştırdım. Bunu demişsiniz. Ben de burdan yola çıkarak şunları söylüyorum:

-Octavia'nın D segmenti kabul edilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Octavia'nın C segmenti olduğunu bilmeyen insanların Octavia'nın D segmenti olduğunu sanması ya da iddia etmesi söz konusu.

-Octavia A5'in diz mesafesi C sınıfı ortalamalarında gayet başarılı ve yeterlidir. Ancak "kendi sınıfındaki araçlara çok rahat fark atar" denilecek bir üstünlüğü söz konusu değildir.

-Suberp D segmenti bir araç olup, sahip olduğu çok başarılı diz mesafesi ile sınıfında fark yaratan, diğer başarılı özellikleriyle de bu segmentte öne çıkan bir model; fazlası değil.
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2011, 01:03:41 Gönderen: SEAHAWK »
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SEAHAWK;176619
D segmenti konusunda belirttiğiniz hususu koyulaştırdım. Bunu demişsiniz. Ben de burdan yola çıkarak şunları söylüyorum:

-Octavia'nın D segmenti kabul edilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Octavia'nın C segmenti olduğunu bilmeyen insanların Octavia'nın D segmenti olduğunu sanması ya da iddia etmesi söz konusu.

-Octavia A5'in diz mesafesi C sınıfı ortalamalarında gayet başarılı ve yeterlidir. Ancak "kendi sınıfındaki araçlara çok rahat fark atar" denilecek bir üstünlüğü söz konusu değildir.

-Suberp D segmenti bir araç olup, sahip olduğu çok başarılı diz mesafesi ile sınıfında fark yaratan, diğer başarılı özellikleriyle de bu segmentte öne çıkan bir model; fazlası değil.
arabam.comda filan hem d segmenti sayıyorlar.(octaviayı):wnk:. ben zaten kendi sınıfındaki araçlara fark atıyor demedim ''bazılarına'' kelimesini kullandım.SuperB ise şuanda girdiği testlerde alnının hakkıyla çıktı.Audi A6 yı geçmeyi 7 puanla kaçırmıştı (bazı testlerde geçti ama ben endoğrusunu yazıyorum).zaten a6 alıcak biri SuperB almaz o ayrı mesele.ama arka diz mesafesine bakılırsa superb kendi sınıfındaki araçlara tamamıyla fark atar octavia ise bazılarına fark atar.bunu demeye çalışıyorum.octavia d segmenti kabul ediliyor ama resmiyette c segmenti cümlesinden ne anlıyorsunuz.girdiği testlerde d segmenti konforunda v.b ama resmiyette c segmenti yani araç c segmenti (anlayana) inşallah yazıları kalınlaştırıpta yorum yapacaklar düzgün okurlar.yanlışı düzeltmekten forum sitesinde konulara bakamıyorum :D

Çevrimdışı archaeologist

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skodam_1985;180319
arabam.comda filan hem d segmenti sayıyorlar.(octaviayı):wnk:. ben zaten kendi sınıfındaki araçlara fark atıyor demedim ''bazılarına'' kelimesini kullandım.SuperB ise şuanda girdiği testlerde alnının hakkıyla çıktı.Audi A6 yı geçmeyi 7 puanla kaçırmıştı (bazı testlerde geçti ama ben endoğrusunu yazıyorum).zaten a6 alıcak biri SuperB almaz o ayrı mesele.ama arka diz mesafesine bakılırsa superb kendi sınıfındaki araçlara tamamıyla fark atar octavia ise bazılarına fark atar.bunu demeye çalışıyorum.octavia d segmenti kabul ediliyor ama resmiyette c segmenti cümlesinden ne anlıyorsunuz.girdiği testlerde d segmenti konforunda v.b ama resmiyette c segmenti yani araç c segmenti (anlayana) inşallah yazıları kalınlaştırıpta yorum yapacaklar düzgün okurlar.yanlışı düzeltmekten forum sitesinde konulara bakamıyorum :D
arkadaşlar octavia C.5'ten D eder.
octavia 1.6 TDI elagance 2011

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
arabam.comda filan hem d segmenti sayıyorlar.(octaviayı):wnk:
Yanlış sayıyorlar.:)

ben zaten kendi sınıfındaki araçlara fark atıyor demedim ''bazılarına'' kelimesini kullandım.

Haklısınız, cümle biraz bozuk olduğundan kaçırmışım, kusura bakmayın.:)

octavia d segmenti kabul ediliyor ama resmiyette c segmenti cümlesinden ne anlıyorsunuz.girdiği testlerde d segmenti konforunda v.b ama resmiyette c segmenti yani araç c segmenti (anlayana) inşallah yazıları kalınlaştırıpta yorum yapacaklar düzgün okurlar.yanlışı düzeltmekten forum sitesinde konulara bakamıyorum :D

Octavia C segmentidir. D segmenti kabul edilmesi söz konusu değildir. Orda burda görülen yanlışlıkları temel alıp "Öyle kabul ediyor" deyip geçersek bu yanlışı sürdürmüş oluruz.
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı leworolla

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
sıfır olarak donanımlı octavia tdi tercih ederim ben bi toyota sever ve kullanıcısı olarak :)

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SEAHAWK;180529
Yanlış sayıyorlar.:)

Haklısınız, cümle biraz bozuk olduğundan kaçırmışım, kusura bakmayın.:)

Octavia C segmentidir. D segmenti kabul edilmesi söz konusu değildir. Orda burda görülen yanlışlıkları temel alıp "Öyle kabul ediyor" deyip geçersek bu yanlışı sürdürmüş oluruz.
yurtdışındaki testlerinde d segmenti kabul ediliyor yani araç avrupada d segmenti ama bizim Türkiyede c segmenti olarak resmiyette ama d segmenti ile teste sokulan araçların başlarında gelir bu yüzden d segmenti sayılıyor denir