0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar octavianın kaporasını vermiştim ama babamı bugün aradım arabanın siparişini iptal ettirdim. çünkü köye/memlekete gidiyorum onun için 4x4 araba almak istiyorum 4x4 dediğim arabalarda captiva filan ama artık octaviayı beklemicem onun yerine sizin değerli fikirlerinizi alarak başka bir araç alıcam hayırlısıyla türkiyeyede dönüş yapıyımda herkese iyi forumlar diliyorum.
neden aniden böyle dönüş yaptıız ki?
Captiva ya para vermem dizel forester alir yoluma bakarim nede olsa subaru ve AWD nin krali
Senede 1 kez için 4x4 almaya gerek yok bence.
Freelander da düşünebilir ancak fiyatlarını hiç bilmiyorum.
yanlıs anlasılma olmasın ama karter koruma diye bişi var.onu geçtim hakanın köy maceraları var onu geçtim bende favoriti köyde dağa taşa vurdum içne elma armut üzüm yükledim ama karter falan delmedim.aracın siparişini iptal etmeniz tabiki beni ilgilendirmez ama ne bilim sırf bı defa köy yoluna girecek diyede 4x4 alınmaz yav.
satılan SuperB mdede kalter koruma vardı mercedestede var ayrıca tek sorun köye gidip gelipte kalterin delinmesi deil o doğal bişey ama artık bütü n modeller avrupa standartlarına göre hazırlanıyor yani yollarına göre o yüzden alçak üretiliyor . bitek ben sürersem 7 koltuüa ihtiyaç yok ama ben şahsen evlenmeyi düşünmüyorum ama çocukları severim o yüzden yeğenlerimle sıkça zaman geçiriyorum köyde zaten full doluyoruz arabanın içine 7 kişi daha bi rahatlar ve konforu daha fazladır diye 4x4 düşünüyorum
Araçların avrupa standartlarına göre üretildiği felan yalan.Her aracın yerden yüksekliği geldiği ülkeye göre değişir.Fabianın Almanyada yerden yüksekliği 10cm ise TRde 12cmdir;)