škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

octavia

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;177393
hocam siz bence octiyi bırakmayın ona extra spor paketi alın opsiyonel,dağa çıkınca spor,düz ovada normal paket ne dersin,hele bi düşün bırakma octiyi:(
hocam daha kesin bişey yok sadece fikir.:)
2011 Skoda Octavia 1.6 TDI CR Elegance Beyaz
Mercedes Benz E320 Avantgarde 2001 Siyah

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skodam_1985;177394
o zaman mısırda çölden dolayı aracın takılmaması için 50 cmdir ne dersin :++:

Mısırda da her yer çöl ya zaten hiç asfalt yol yok.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skodam_1985;177395
hocam daha kesin bişey yok sadece fikir.:)
walla o zaman yol yakınken dön derim.:ok:
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;177397
Mısırda da her yer çöl ya zaten hiç asfalt yol yok.
bende onu diyorum işte çöl kalınlığı kaç cm? o yüzden arabaların lastikleri vede yerden yüksekliği fazla olması lazım :++:

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skodam_1985;177411
bende onu diyorum işte çöl kalınlığı kaç cm? o yüzden arabaların lastikleri vede yerden yüksekliği fazla olması lazım :++:

Ne dediğini anlamadım ama şöyle bir şey var araçlar geldiği ülkenin coğrafi özelliklerine göre hazırlanıyor.Yani Ülkeden ülkeye değişir aracın yüksekliği ha bu 10cm 20cm olmaz.2-3cmle sınırlıdır.Umarım anlamışsındır.

Kıssadan hisse direk muhalefet olmamak lazım biraz araştırmak lazım.Benim bilmediğim şeyi sen bilirsin senin bilmediğin şeyi ben bilirim direk çöl gibi absürt örnekler vermemek lazım.

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;177429
Ne dediğini anlamadım ama şöyle bir şey var araçlar geldiği ülkenin coğrafi özelliklerine göre hazırlanıyor.Yani Ülkeden ülkeye değişir aracın yüksekliği ha bu 10cm 20cm olmaz.2-3cmle sınırlıdır.Umarım anlamışsındır.

Kıssadan hisse direk muhalefet olmamak lazım biraz araştırmak lazım.Benim bilmediğim şeyi sen bilirsin senin bilmediğin şeyi ben bilirim direk çöl gibi absürt örnekler vermemek lazım.
şimdiki touareg ile çöller için üretilen touareglerin farkını bana sayarmısın o zaman?

çünkü alçaklık olarak en az 2 kat daha fazla şuanki touareglerden

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skodam_1985;177451
şimdiki touareg ile çöller için üretilen touareglerin farkını bana sayarmısın o zaman?

Bu mantık yanlış çöller içi dakar arabaları var bunlar özel arabalar senin bakış açına göre bakarsak burdaki land cruiser ile kutuplardakide aynı değil :)

Ben sana forester tavsiye ederim dizelini birde sonra kafana göre eğlen :)

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;177457
Bu mantık yanlış çöller içi dakar arabaları var bunlar özel arabalar senin bakış açına göre bakarsak burdaki land cruiser ile kutuplardakide aynı değil :)

Ben sana forester tavsiye ederim dizelini birde sonra kafana göre eğlen :)
nedne yanlış olsun arkadaşın dediğine bakılırsa normalde 2-3 cm ama firmalar için kısıtlı bir rakamdır genelde her yere aynı otomobil gider sadece dediğin gibi kutuplar,çöller filan yerlere gider bu araçlar.ama 2-3 cm içinde ayrı ayrı üretimler olmaz.çünkü adam artık evinde oturup özel sistem sayesinde arabasını alçaltıp yükseltebiliyor:++::++: şahinde bile gördüm :D

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: skodam_1985;177463
ama 2-3 cm içinde ayrı ayrı üretimler olmaz.

Olur...

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;177467
Olur...
davşanım küçük firmalar napsın o zaman :D kendilerine yetçek kadar anca araba üretiyolar:++::++:.ferrari alıpta buzullarda (kutupta) sürmek çok isterim :++::++: buz pateni gibi :)

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Absürd, alakasız örnek Ferrari. Herkesin alabileceği bir şey değil. İş zamanı işe, tatil zamanı köye giden adam tüh lan Ferrari bu yolda kaldı demez, Hummer'ıda ayrıca vardır onla gider, köyde veya kutuplarda ne işi varsa Ferrariye binen adamın :confused:

Biz öle insanlar değiliz, çeşitli kondisyonlarda binebileceğimiz tek bir araca yetiyor gücümüz.

Piyasa araçlar topiğin konusunu oluşturmakta, yersiz örnek.

ABD'de Jettaları görünce adamı çevirip soracaktım bagajda kurşun mu taşıyorsun diye, bizdekiler tavuk götü gibi yüksek yüksek, oradaki araçlar öyle değil.

Roma Fiumicino'da hava meydanlarında hizmet veren Fiatlar vardı, bizdeki bildiğin Panda, Palio, Doblo vs... vay anasını satiyim bu kadar mı yükseklik farkı olur dediydim, bizdeki Palio'lar leylek gibi geliyor, ona keza Avrupa'da Renaultlarda öyle.
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2011, 21:27:19 Gönderen: hakanerdogan »

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;177471
Absürd, alakasız örnek Ferrari. Herkesin alabileceği bir şey değil. İş zamanı işe, tatil zamanı köye giden adam tüh lan Ferrari bu yolda kaldı demez, Hummer'ıda ayrıca vardır onla gider, köyde veya kutuplarda ne işi varsa Ferrariye binen adamın :confused:

Biz öle insanlar değiliz, çeşitli kondisyonlarda binebileceğimiz tek bir araca yetiyor gücümüz.

Piyasa araçlar topiğin konusunu oluşturmakta, yersiz örnek.

ABD'de Jettaları görünce adamı çevirip soracaktım bagajda kurşun mu taşıyorsun diye, bizdekiler tavuk götü gibi yüksek yüksek, oradaki araçlar öyle değil.

Roma Fiumicino'da hava meydanlarında hizmet veren Fiatlar vardı, bizdeki bildiğin Panda, Palio, Doblo vs... vay anasını satiyim bu kadar mı yükseklik farkı olur dediydim, bizdeki Palio'lar leylek gibi geliyor, ona keza Avrupa'da Renaultlarda öyle.
alıpta dediysek heralde gücümüz yetmiyo evi  satıp kendi evimi satıp arabayı satıp bile zor alırız anca tarlada satıp sonra vergisi nolcak :++::++: (imkansız bişeyi söledim dikkate almayın) her araba farklı farklı yüksekliklerde üretilse ozaman 4x4 lere filan ne gerek kalırdı edim ya millet kendisi bile arabasını alçaltabiliyo yükseltebiliyo :D ama ferrari verseler buzullara götürüp orda buz pateni gibi kaymasını çok isterdim :++: 300 kmh ile kaydığını düşünsene tabi giderse :++:

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Neyse anlaşamıyoruz :)

Yükseklik farkı deyince arabayı silip baştan yapmıyorlar, Çek Cumhuriyetindekine 2 cm daha kısa yay koyuyor, Türkiye'ye yolladığına biraz daha uzun yay, yani helezon farkı var o kadar.

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;177481
Neyse anlaşamıyoruz :)

Yükseklik farkı deyince arabayı silip baştan yapmıyorlar, Çek Cumhuriyetindekine 2 cm daha kısa yay koyuyor, Türkiye'ye yolladığına biraz daha uzun yay, yani helezon farkı var o kadar.
yaw tamam işte bak bu sefer anlaştık davşanım artık insanlar evlerinden bile aparatla yapıyolar :D git şimdi bütün modifiyeli şahinler öyle :++:

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Gerekli cevaplar verilmiş sonunda anlamışsınız.