škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Akaryakıt zammı iptal edildi

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Ülke genelinde protestolara yol açan akaryakıt zammı iptal edildi...

Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales, ülke genelinde protestolara yol açan akaryakıt zammını iptal etti.

Morales, ülkeyi halkın istekleri doğrultusunda yöneteceğine söz verdiğini, bu doğrultuda zammı iptal ettiğini belirtti.

Evo Morales, akaryakıt zammını iptal ederken, zamdan sonra açıkladığı maaş artışlarına ilişkin kararnameyi de feshederek, ''Her şey eski haline dönüyor'' dedi.

Bolivya'da geçen pazar günü akaryakıttaki sübvansiyonun azaltılması ve yüzde 83 dolayında zam gelmesi ülke genelinde grevler ve protestolara yol açmıştı. Bunun üzerine Morales, süküneti sağlamak için geçen çarşamba günü ücret zammı yapılacağını açıklamıştı, ancak gösteriler dinmemişti. (AA)
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Adam işi bilmiyor. Bir anda %83 zam yapılmaz. Yavaş yavaş, sindire sindire 1-2 sene içinde bu zammı yapsaydı kimse bişi demezdi. Bkz: Türkiye

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Suleyman;175616
Adam işi bilmiyor. Bir anda %83 zam yapılmaz. Yavaş yavaş, sindire sindire 1-2 sene içinde bu zammı yapsaydı kimse bişi demezdi. Bkz: Türkiye
:++::++::++:insan hiçmi bakmaz örnek almaz ülkemizden yaw,bu kadarda cahil olunmaz ki.

Çevrimdışı Colt54

• MIVEC Owner!
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.mitsubishiclubtr.com
Oha. %83 mü? yuh yani.. Harbiden öyle de yapılır mı?

Krbağayı kaynayan çorbaya atarsanız zıplar kaçar.. Ama önce soğuk suya koyup yarım saatte yavaş yavaş altını ısıtırsanız, kurbağa kendinden geçer, çorba olur..

Bu bolivyalıların bizden öğreneceği çok şey var :D

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Colt54;175634
Oha. %83 mü? yuh yani.. Harbiden öyle de yapılır mı?

Krbağayı kaynayan çorbaya atarsanız zıplar kaçar.. Ama önce soğuk suya koyup yarım saatte yavaş yavaş altını ısıtırsanız, kurbağa kendinden geçer, çorba olur..

Bu bolivyalıların bizden öğreneceği çok şey var :D

Hehe, yalnız kurbağa meselesi şehir efsanesi : http://www.habervitrini.com/sov_yapayim_derken_canli_yayinda_kurbaga_hasladi-422303.html :++:

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Bu tarz ülkelere dikkat ederseniz komünist renkleri vardır flamalarının, sıcak renkler. (Bolivya, Venezuella..vs..) Bu coğrafya, Ernestoların, Che Gueavaraların, Fidellerin çıktığı coğrafyadır.

Adamların ruhu anarşist, yapıları devrimci. Hemen bi aksilikte yakar yıkarlar her yeri.

Ama bizde nedir, devlet kutsaldır (hiç anlam veremem, soyut bir tüzel kişilik), asker-polis devletin kudretinin elidir. (jandarma polis dediğin iç işleri, asker dediğin memurda milli savunma bakanlığına bağlı kamu hizmetlisidir.)

Saçma sapan o kadar çok şey var ki ülkede. Atatürk'e tapınma derecesine gidenlerede anlam veremiyorum. Sofu falan değilim yanlış anlaşılmasın, çok büyük adamdı, dehâ bir kişilikti, bir milletin kaderini değiştirdi fakat bütün bunlar onlarca sene evveldi. Hâla o dönemin şartlarında koyulmuş ideolojilerini savunanlarıda anlamak güç, sapkınca davranışlar. Örneğin CHP mantalitesi, bırak artık şu 6 okçuluğu, sokaktaki çocuklar dalga geçiyor artık, Ulu Önder'in partisini madara ettiler alemin dilinde sakız.

Yazık... CHP'ye oy veremediğim için üzülüyorum.

Demem o ki cunta rejimleriyle ufku dar, düşüncesi kıt, içindeki hiyararşik yapı nedeniyle demokrasi yoksunu, at gözlükleriyle yetişmiş askerlerin yazdığı Anayasa'dan sonra yetişen nesil (1982 sonrası, o dönemin çocuklarınıda alırsak 1970+ doğumlular diyebilirz, şu anki aktif neslimiz. 60'lılar emekli çoktan, ki bu 1940-1960 nesli hayranı olduğum nesildir.) maalesef böyle oluyor. Az sorgular, az düşünür, egoisttir, kendini kurtarmaktan başka düşüncesi yoktur, ona dokunmayan yılan bin yaşasındır, ölesiniz, bende öleyim inkar etmeye lüzum yok. Cimri insanlarız.

Bu nedenden mütevellit bi anda %83 müş yok efendim bir yılda %63 müş falan hikaye, yarın benzin 5 TL olsa iki gün konuşurlar, forum sayfalarında göte giren pompa resimleri döner 3 güne unutulur geçer :)
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2011, 20:46:34 Gönderen: hakanerdogan »

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Atatürk'e tapma olayı çıktı bide şimdi şimdi, Kimsenin Atatürk'e taptığı yok bu laf kı*ıkırık bu ülkenin vatandaşı sayamayacağım insanların ortamı hareketlendirmesi, böle bişey olabilirmi ya böle bi terim olamaz yani Atatürk bu ülkenin soyadıdır her zaman sevilir evimizde 1 tane resmi bulunur 19 mayısda falan balkondan bayrak asılır tamam ama Kemalistlerin odasına binlerce Atatürk posterini koyduğunu sanıyosunuz herhalde ilginç, ben anlam veremedim. Atatürk'ün kim olduğunu onlar askerde görürler ;) bu ülkede yaşıyosak onun sayesinde yaşıyoruz, Yüce Atatürk demiyoruz sonuçta saygı göstergesi olarak adının tamamını; Mustafa Kemal Atatürk diyoruz,
-------------------------------------------------

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Atatürk resimleri falan koymak değil. Dolaylı olarak ifade ettim ama açmaya çalışayım, M.Kemal Atatürk'ü hâla siyaset malzmesi yapıyorlar, özellikle çürük, emekli albay zihniyetli CHP tayfası.

Ulan siz kimsiniz, Atatürk kim? Hâla onun fikirlerini kendi çıkarları doğrultusunda kullanan yüzü tıraşlı düzgün Türkçe konuşan halktan milletten hele Anadolu kültüründen uzak kibirli kişiler bunlar.

Sanki M.Kemal Atatürk bunlara çalıştıda memleketi onlara bıraktı, CHP'ye giren Atatürk'ün ortağı sayıyor kendini. Garipsediğim mesele bu. Madem AKP'ye bu denli karşılar, meydanlarda atıp tutuyorlar, kavga dövüş ediyorlar, bize geçirdikleri bu zam kazıklarını yeriyorlarda, neden iktidara gelemiyorlar?

Çünkü hâla çürümüş zihniyetleri ile saçma sapan ideolojileriyle yaşıyorlar. Ben hicap duyuyorum bu ülkeyi bize bırakan Önder'in partisine oy verememekten, molozların, iki lafı bir araya getirip dünyayı ardına almış bir Kasımpaşalı'ya cevap bile verememelerinden, bu büyük partinin, İş Bankasının yarısına sahip bu partinin onların ellerinde olmasından.

Hepsinde çürük asker zihniyeti var. İnan üzülüyorum. Anlatmak istediğim, BIRAK ATATÜRK'Ü FALAN, İŞ YAP, YARARLI OL, O'NUN YAPTIĞI GİBİ YAPMAYA ÇALIŞ, ADINI KULLANMA. Özetle bu.

(TSK mensubu bir aileyiz)
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2011, 20:56:46 Gönderen: hakanerdogan »

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;175731
Sanki M.Kemal Atatürk bunlara çalıştıda memleketi onlara bıraktı, CHP'ye giren Atatürk'ün ortağı sayıyor kendini. Garipsediğim mesele bu. Madem AKP'ye bu denli karşılar, meydanlarda atıp tutuyorlar, kavga dövüş ediyorlar, bize geçirdikleri bu zam kazıklarını yeriyorlarda, neden iktidara gelemiyorlar?
TBMM 'deki şu konuşulan konular gelişen olaylar, neler yaşanıyo ya ülkede neler oluyor,iktidara yüklenmeyen yok nerdeyse kılıçdaroğlu mesela recep beyi indiricem ordan diyo biz böle rahat bir ülkemiyiz anlamadım,kürt lerde artık mecliste,yolsuzluklar bilmem neler inanılmaz konuşulmaz rezillikteyiz.

Hepsinde haklısın şimdi bu konu uzar gider ama özellikle şu CHP için uygun bir dille Atatürk'ün partisiyiz biz oylar bizee... diyolar ya orda işte bu alıntı yaptığım sözlerin için :+1::+1::+1::+1::+1: diyorum :)
-------------------------------------------------

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
...............................................
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;175645
Bu tarz ülkelere dikkat ederseniz komünist renkleri vardır flamalarının, sıcak renkler. (Bolivya, Venezuella..vs..) Bu coğrafya, Ernestoların, Che Gueavaraların, Fidellerin çıktığı coğrafyadır.

Adamların ruhu anarşist, yapıları devrimci. Hemen bi aksilikte yakar yıkarlar her yeri.

Ama bizde nedir, devlet kutsaldır (hiç anlam veremem, soyut bir tüzel kişilik), asker-polis devletin kudretinin elidir. (jandarma polis dediğin iç işleri, asker dediğin memurda milli savunma bakanlığına bağlı kamu hizmetlisidir.)

Saçma sapan o kadar çok şey var ki ülkede. Atatürk'e tapınma derecesine gidenlerede anlam veremiyorum. Sofu falan değilim yanlış anlaşılmasın, çok büyük adamdı, dehâ bir kişilikti, bir milletin kaderini değiştirdi fakat bütün bunlar onlarca sene evveldi. Hâla o dönemin şartlarında koyulmuş ideolojilerini savunanlarıda anlamak güç, sapkınca davranışlar. Örneğin CHP mantalitesi, bırak artık şu 6 okçuluğu, sokaktaki çocuklar dalga geçiyor artık, Ulu Önder'in partisini madara ettiler alemin dilinde sakız.

Yazık... CHP'ye oy veremediğim için üzülüyorum.

Demem o ki cunta rejimleriyle ufku dar, düşüncesi kıt, içindeki hiyararşik yapı nedeniyle demokrasi yoksunu, at gözlükleriyle yetişmiş askerlerin yazdığı Anayasa'dan sonra yetişen nesil (1982 sonrası, o dönemin çocuklarınıda alırsak 1970+ doğumlular diyebilirz, şu anki aktif neslimiz. 60'lılar emekli çoktan, ki bu 1940-1960 nesli hayranı olduğum nesildir.) maalesef böyle oluyor. Az sorgular, az düşünür, egoisttir, kendini kurtarmaktan başka düşüncesi yoktur, ona dokunmayan yılan bin yaşasındır, ölesiniz, bende öleyim inkar etmeye lüzum yok. Cimri insanlarız.

Bu nedenden mütevellit bi anda %83 müş yok efendim bir yılda %63 müş falan hikaye, yarın benzin 5 TL olsa iki gün konuşurlar, forum sayfalarında göte giren pompa resimleri döner 3 güne unutulur geçer :)
:ok::ok:hakan ağzına sağlık ne diyeyim,tam kitabın ortasından konuşmak bu olsa gerek.evet ilginç değil mi tsk sivil siyasete bağlı olmasına rağmen onlar belirliyor ülkenin kaderini,şimdilerde iktidarın muktedir olma mücadelesi yapılıyor ama bunu zaman gösterecek.Yalnız tsk savunma bakanlığına bağlı devlet memurudur demişsin ya bu senin dediğin olması gerekendir ama bu ülkede maalesef böyle değildir,başbakana karşı sorumludur ama başkomutan c.başkanıdır ama başkamutan davetiye verir gelmezler ayrı bir resepsiyon verirler o da ayrı bir tartışma.
Güzel yurdum bu açıdan bir kargaşa içinde.sivil siyaset yeniden tanzim edilme süreci devam ediyor.
Bu ülkede birisi çıkıp  anamuhalefet partisi ve diğeride yeteeeeeeerrrr ne lan bu yetti beaaaaa deyipte bir ses verdiğinini görmedim,bir defa olsun bu zamlar n'olcek nereye varacak sayın başbakan diye bir önerge verilerek bu zam zulmunun nereye varacağını sorgulamıyor,sormuyor,boykot etmiyor v.s..çünkü onlarında tuzu kuru..işbankansı onların mal para onlarda..kasımpaşalı eline almış sazı kendi çalıp kendi oynuyor,koroya müdale ettirmiyor.Kemal abi benim adım hıdır ben bulurum diyor ama milleti inandıramıyor leman dergilerine kapak oluyor,haziranda millete kapak olacak gibi bu gidişle...
Velhasıl biz bize benziyoruz,nede olsa onlarıda bizler seçiyoruz,abd halkı seçmiyor,eh herkes kendine benziyeni seçtiğine göre yontulmıya ve arkadan hortum takılı zamlara devaaaaaammm.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Nan ne güzel sevinmiştim Türkiye diye :D  tee neresi çıktı :D hata bende böyle birşeyi aklıma getirmiş olmam :D

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: fenomen;176190
:ok::ok:hakan ağzına sağlık ne diyeyim,tam kitabın ortasından konuşmak bu olsa gerek.evet ilginç değil mi tsk sivil siyasete bağlı olmasına rağmen onlar belirliyor ülkenin kaderini,şimdilerde iktidarın muktedir olma mücadelesi yapılıyor ama bunu zaman gösterecek.Yalnız tsk savunma bakanlığına bağlı devlet memurudur demişsin ya bu senin dediğin olması gerekendir ama bu ülkede maalesef böyle değildir,başbakana karşı sorumludur ama başkomutan c.başkanıdır ama başkamutan davetiye verir gelmezler ayrı bir resepsiyon verirler o da ayrı bir tartışma.
Güzel yurdum bu açıdan bir kargaşa içinde.sivil siyaset yeniden tanzim edilme süreci devam ediyor.
Bu ülkede birisi çıkıp  anamuhalefet partisi ve diğeride yeteeeeeeerrrr ne lan bu yetti beaaaaa deyipte bir ses verdiğinini görmedim,bir defa olsun bu zamlar n'olcek nereye varacak sayın başbakan diye bir önerge verilerek bu zam zulmunun nereye varacağını sorgulamıyor,sormuyor,boykot etmiyor v.s..çünkü onlarında tuzu kuru..işbankansı onların mal para onlarda..kasımpaşalı eline almış sazı kendi çalıp kendi oynuyor,koroya müdale ettirmiyor.Kemal abi benim adım hıdır ben bulurum diyor ama milleti inandıramıyor leman dergilerine kapak oluyor,haziranda millete kapak olacak gibi bu gidişle...
Velhasıl biz bize benziyoruz,nede olsa onlarıda bizler seçiyoruz,abd halkı seçmiyor,eh herkes kendine benziyeni seçtiğine göre yontulmıya ve arkadan hortum takılı zamlara devaaaaaammm.

Ampüloğullarının sevdiğim tek yanı bu, askere haddini bildiriyor. Ben eminim ki terörde bitecek, kürdolar bayılıyor bizim Kasımpatı'ya. Terörün bitmesine en çok rütbeli askerler bozulacak, çok üzülecekler, dünyaları başlarına yıkılacak. Şerefsizim ki terör bitsin istemiyor asker.

Dışardan gördüğünüz Hakan, Hasan, Hüseyin şehit oldu, bi galaktik rütbeli bit yavrusu geldi, gözü doldu, yüreği koor kor yanan ananın elini öptü, güzelde maaşı bağladılar ailesine, kardeşlerine iş buldular, haaaaa tamam hacı, bak zincirin halkaları tıkır tıkır...

Generaller ağzımıza etti ağzımızaaa..... Güneydoğu'ya gidip, ihyâ olmayan general yoktur, bizzat gözlerimle, mahkeme evraklarıyla gördüm. Ödenek akıyor, para akıyor, yapılmayan şey yapılmış gösteriliyor. Ulan siz ne zannediyonuz kendinizi, özellikle kara kuru gariban çocukları seçilir eğitim seviyesi oldukça düşük, bunlar önden sürülür, ki çoğunlukla şehit olup gelirler (onların suçu değil) ve göstermelik işler yapılır.

Sizin hiç aklınız alıyor mu, bir ay acemi birliğinde aerobik yapıp, üstçavuştan yat-kalk-otur-pezevenk laflarını işitip gelen berberin, kasapın gidip arazide terörist ile baş edebileceğini? Adam arazi bilmiyor iz bilmiyor. Hayatında ilk defa eline tüfek almış, kurşun sesini duyunca kayanın ardına geçip oturup ağlarsın sizi temin ederim. Adam sana sıkıyo lan, böle bi psikolojiyi kim taşıyabilir?

Bir profesyonel. Bordolu olur, mavili olur vs... ama yıllardır işin içinde olan biri olur.

RTE onuda yapacak, profesyonel askerlik gelecek ve hiç ama hiç anlam veremediğim, her sağlıklı Türk gencinin angaryası, hayatının kösteği olan bu saçma sapan "zorunlu" (bu faşizmdir) kamu hizmeti kalkacak, umut ediyorum. İşsiz, vasıfsız gitsin asker olsun, bana ne yav? Ben advanced ingilizce yapmışım, almanca öğrenmişim, yıllardır parali eğitim görmüşüm kendimi geliştirmişim bi alanda uzmanlaşmışım, dirsek çürütüp göz bozmuşum, ne işim var lan omzumda tüfek ayağımda potin dağlarda?  

Hem karnı doyar, yeni istihdam alanı. 2000 lira para verecek, 10 yıl sonrada emekli edip cebine 60.000 TL koyacak, daha ne, miiiis.... İşsiz dolu ortalık.

Terör bittiği zaman ise traşlı, beyaz yüzlü, kır saçlı, Lagunalı rütbeliler adına büyük üzüntü duymaktayım ama ekmek kapıları kapanacak, napalım sağlık olsun maaşları güzel. Babamın muvazzafı 3.000 TL para alıyor, alt tarafı bitli piyade bçvş, lise mezunu... Generali, Albayı ne biçim para alıyor, alsın karşı değilim, kamu hizmetlisi iyi para almalıda zaten.

Bu asker, bu CHP, bu darbeci zihniyet yıllardır anamızı ağlattı. Bunlar kibirli insandır. Bi adam 2011 yılında, M.Kemal Atatürk'ün adını siyasete karıştırdıysa aha pohu yidin, ordan kaçacan... O insan saman beyinlidir.

Adnan Menderes'e aynısını yapmadılar mı? Hasan Polatkan'ı asmadılar mı? Kim yaptı? CHP yaptı... Çekemediler adamın ülkeyi genişletmesini, büyütmesini...

Türk Siyasi Tarihinin ilk denk bütçesini o dönemin Mâliye Bakanı Hasan Polatkan sunmuştur. Adamlar her şeyi yaptı, GSMH %140 artıı adamların döneminde, inanmayan gitsin araştırsın. Öncesinde ki 27 yıllık CHP iktidarında TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYULMAMIŞTIR !!!  Okuyun inceleyin, farkı fark edeceksiniz.

O dönemde adam 13 çimento fabrikası (bugünün çimento devleri, açın İMKB'den bakın) 16 şeker fabrikası açmış adam.

Ünlü barajlarımız, Sarıyar, Seyhan, Hirfanlı ve daha 4-5 tane var aklıma gelmiyor, hepsini Menderes yaptı.

CHP'den kalan Kardemiri afedersiniz bok götürüyordu, Menderes revize ettirip kapasitesini 10 katına çıkardı. Gidin Karabüğe o fabrikayı görün, İstiklal savaşı döneminde saldırıya uğramasın diye binbir güçlükle iki dağın arasına muazzam bir şekilde yapmışlar.

CHP ne bir köy yolu yapmış, ne de bir asfalt dökmüştür, Menderes gelip 55 bin km köy yolu yapmıştır. Şu an bir çok köyün ulaşımı o adamın sayesindedir.

ODTÜ gibi müthiş bir üniversiteyi kim yaptı sanıyorsunuz... :)

Daha bir çoook şey, hastaneler, okullar, karayolları.... Laf kalabalığı ettim yeterince, sonuca gelelim, ne yaptılar?

ASTILAR.

Suçları ne? Bırakın resmi kaynakları, diktaymış, bilmem ne tarafımın diktası...

Çekemezler. Bunlar Atatürkçü ya....... Atatürk onlar için yaptı ya bunca şeyi....

Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüzün ölmesine en çok sevinen CHP, o dönemin CHP davar sürüsüdür, açın okuyun kimse sevmiyordu, başta İnönü, düşmandılar düşman! O öldükten sonra, Demokrat Parti rejimine kadar ülkede ne yapılmış 27 senelik!!! CHP döneminde, DP'nin 10 yıllık iktidarında ne yapılmış? Ben mi anlatacam açın okuyun, ya da anladınız.

Tabi yanlış anlaşılmasın DP'li falan değilim, sadece örneğini verdim ki ne mal oldukları anlaşılsın diye.

Sonra bu canlara kıydılar, Menderes'in idâmı ise insanlık dışıdır, işkence ede ede asılmıştır, can çekiştirilmiştir! Bunu yapanlar, işte o cuntacı tayfadır, o dönemin CHP'lileridir!

Yassıadadaki başsavcı insan bozuntusu Altay Ömer Egesel o dönem 227 kişinin idamını istemiştir. Böyle bişey olabilir mi yahu?

Yanlış anımsamıyorsam 1982 yılında, yani idamlardan 21 sene sonra çıkıpta dediği şey ise "Polatkan'a yazık oldu, ama ne pişman olacakmışım, her idam ettiğime bişey mi hissedecem" tarzı bişey demişti.

Daha neler neler, CHP'nin tek parti iktidarı dönemlerde milleti soyduğu kesin kanıtları ile ispatlıdır, çaldıkları Menderes döneminde hazineye aktarılmıştır, o kadarda şerefli kişilerdi.

Her şeyden öte, bu Adnan Menderes, İstiklal Madalyası sahibide bir adamdı.

Darbeler, idamlar... Bizi hep geri götüren bu asker, bu CHP zihniyetidir, Allah'a binlerce kez şükrediyorum ki başımızda değiller. Hiç birisi Ata'mızın ayak tırnağının kiri değildir.

Gelelim bugüne, RTE'yi indirmek için seçenekleri yok mu bunların, 1960'da oldu, 1980'de oldu, şimdi yine hepsi yanıp tutuşuyor darbe için?

Yemeeeeezzz..... Bu cemaatin farkı ne biliyor musunuz? Bir dehâ önderliğinde olmaları. Bu Fethullah Gülen'dir.

Bu ilkokul mezunu kara cahil adamda biliyordu, ideolojisinin partisinin sonunun yine asker-CHP tayfasınca sonlandırılacağını.

Biraz değil, baya zekice davrandı. Cemaatci bir gençlik yarattı. Türkiye'de değil, tüm dünyaya açıldı, dış mihrapları yanına aldı.

1990 yıllarında bütün parlak ve zeki gençlere burs verdi, önlerine yığdı her şeyi. Sonra o gençler devlette bir yerlere geldi. O bi yere gelenler, kendilerinden olanları istihdam etti... Zincir kuruldu, clockwork....

Gençler, hatta ebeveynler baktı, cemaate girelim dedi, girdi... Büyüdü... Şu an tüm yargı, tüm polis teşkilati, tüm idari birimler AK Partinin hükmündedir. Askerler mülakatlarda cemaat okullarından gelenleri ne kadar elemeye çalıştıysada yetmedi, orayada girdiler. Arkalarında ise bir süper güç;

Amerika Birleşik Devletleri.... Gelir götünden kan alır gider. Öle bi devlet. Tüm sermaye sahipleri, IMF, Dünya Bankası, Petrol, stok paranın USD oluşu gibi şeyler var ellerinde. Arkalarında böyle bir güç var.

Bu cemaatin, 1950 DP döneminden farkı, ileriyi görmüş, saman kafa CHP ve asker mantalitesinin elini kolunu bağlamış olmasıdır.

Bakan çıkıyor diyor, hişt general, açığa aldım lan seni :) Erekte oluyorum namussuzum. General dedin mi 15 sene önce, Tanrıydı Tanrııııı...... Los Galacticos gûya :D

Adamlar her yerde hacılar. Boşa tepinmeyin :)

Milwaukee'ye gittim, aç susuz kaldım, yol iz bulamadım. Yine cemaat evindeki abiler bana sahip çıktı. Ordada etkinler. Ben kadar İngilizce bilmiyorlar ama biri İnşaat mühendisi, biri öğretim üyesi. Fethullah Gülen kudretidir bu. Şu an istese muhalif gruba don giydirip sokakta oynatır, bu kudreti var.

Bu dediğim kudret ise halkta bir bilinç yarattı. AKP gidip CHP gelirse her şey pahalanır, kıtlık çıkar, dolar uçar, borsa düşer, faizler tavan yapar acımızdan ölürüz vs....

Correctomundo!

Aynen öyle olur. AKP'nin verdiği güven ortamı gidip CHP'nin sapık kişileri başa geçerse, yabancı sermaye bi çekilsin bakalım ne oluyor, anlayacağnız dilden söleyim 1985 Şahini 30.000 TL'ye alıp, 4 sene sonra 45.000 TL'ye satarsınız ;)

Eskiden böyle değil miydi? Daha ben çocukken dayım Şahini 2'ye alıp 3'e satardı :)

Adamlar gümbür gümbür beyler, 2011 yazında ben %55 ilâ %60 ön görüyorum.

Çok uzun yazı oldu, kendime kızdım şimdi, kimse okumayacak ama  pasta-cila forumunada yazdım, neyse sağlık olsun, yöneticilerde onu bunu banlayıp duruyor, yemiyek yandan :lol:
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2011, 21:23:19 Gönderen: hakanerdogan »

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yazının tamamını okudum.

Milletimiz daha referandumda neye evet neye hayır verdiğini bilmiyor,bu yaz %60 da çıkar %90 da.Milletimiz böyle davrandığı sürece..Depolardan babalar gibi hayır oyu çıkıyor hayır oyu..

Son yerel seçimde AKP babalar gibi oy çaldı belediye arabasıyla bunu gören CHP liler bir şey yapmadı, MHP liler engellemeye çalıştı onlarda başaramadı.
Seçim olur elektrikler kesilir..

Fettulah Gülen yarattı cemaatçi gençliğini istediği her şeyi yaptırıyor.Zirilyon tane arkadaşım var samanyoluna giden.Çok değil geçen sene en yakın arkdaşım gitti yatılı samanyoluna o çocuk gitmiş başka çocuk gelmiş.Beyinlerini nası yıkadıklarını da görüyorum..

Doğrdur dehadır ama aklını kötüye kullanan bir dehadır.Aynı zamanda benim gözümde başbakan ve ekibide deha.Deha olmasalardı bunca insanı kandırabilirlermiydi..