0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sen bilirsin ama istediğin ustaya git sana benim verdiğim cevabı verecek eger rodajı dediğim gibi geçerse aracın 210u cok rahat gorur
Valla istedigini yap ama şunu söyleyeyim 2 tane al aynı araç 1. yi kitapçıktaki gibi kullan ilk 2000km 2. yi benim dediğim gibi kullan 2. araçın son hızı kesinlikle daha yüksek olur
türkçe kılavuzda rodaj: büyük boyut resimler için: http://www.flickr.com/photos/10014289@N06/sets/72157618749434925/
hayırlı olsun, kazasız cezasız günlerde binin. ayrıca kullanma klavuzunda yazanları aynen uygulayın. önemli olan sürat değil motor ömrü ve sağlıklı kullanımdır. motor açmak için 3-4.000 km. den sonrada ara ara basarsın. ayrıca motor açmak sürat yapmak değil yüksek devirde belirli aralıklarla kullanmaktır. 5. viteste aşırı sürat yapıp riske gireceğine 3.veya 4. viteslerde ara ara yüksek devirde aracı kullanabilirsin.
bence de öyle. daha önce ingilizce kılavuzdan özetlediğim bilgileri şimdi türkçe kılavuzundan aynen verdim çünkü rodaj hakkında aksini idda edenler var.