çok normal.zaten ülkemize ait bir laf vardır ''Türkiyede ayıdan bol ne var'' diye bi arkadaşımdan duymuştum bu arkadaşta araba mağduru. araba mağduru derken arabasına kırmızı ışık yanarken geçipte vurmuşlardı arkadaşın arabaya
:ok:aynen benim kaza yapmaya sebebiyet veren olayda sürücü denen hıyar oğlu hıyarın yanında ki 2 zübbe bozuntuları lafı koyulaştırmışlar sabah kahvaltısı için resteronta gideceklermiş acaba yolun karşısında ki yoldan mı yoksa yan tarafta ki yoldanmı gidelimi konuşuyorlar ama bu esnada yolun ortasından sürmeye devam ediyorlar,hatta öyle ki yaptığım acılı korna bile oları uykusundan uyandıramıyor.
bana parasal açıdan yardım edeceklerini söylediler şimdide yan çiziyorlar.kendilerini mahkemeye vereceğim artık.Düşünün birde diyorki bu sözüm ona aşağılık mahlukat;
-senin kaskon var,o ödeme yapacakmış benden neden istiyorsun diyor.
sana ödeme yapmamamız normaldir,%25 polis sana suç oranı vermiş diyor.
gelde bu adamı mahkemeye verme süründürme.Av.arkadaşa sordum 5milyar maddi 5 milyar manevi tazminat davası açalım önce noterli bir ihtar arkasından ödemeye yanaşmazlarsa vereceğiz.mahkeme için 200 tl masraf olur dedi geri kalan mevzulara karışma ben devam edeceğim duruşmalara dedi.
Böyle zırzop aşağılıklara haddini bildirmek gerek ki başkalarınında bir daha acılarına neden olmasın.
Trafikte araç kullanmak gerçekten çok dikkat etmek gerek.hem maddi hem manevi kayıp.
düşünün bugün kaskoyu aradım adamlar ödeme yapmak için ibraname göndereceklerdi göndermeyince telefon ettim,bende bugün seni arayıpta ödeme planı belirleyecektim diyor o..çocuğu.ulen aşağılık adam hep ben aradığımda tam o esnada arayacak oluyor,bir defa olsun arayıpta durum şu merkezde ödemeyi şu tarihte yapacağız demedi.sadece bugün en az cpten 11 kere,mail yoluyla 6,ev telefonuyla 8 kere temas kurmuşuz ve nihayet ibranameyi imzalayıp faxladık.ödeme planını yine vermedi aşağılık mahlukatlar.halk sigorta bu.
kaza yaptığımda bu kadar hasta olmamıştım bu yaratıklarla uğraştığım kadar.insan sadece kasko yaptırsa bile bu çektikleri bile o karşı tarafa çektirmeye yeterde artar bile.:sopa::sopa::sopa:
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2011, 19:08:07 Gönderen: fenomen »
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ