Herkes doğru söylüyor.Söyledikleri mantıklı.
Ancak söylediğiniz araçları ancak üstüne para ekleyerek alabiliyorsunuz.Gökçen ise üstüne fazla para verecek durumu yok.Benzinli araba alıp LPG düşünülebilir, ancak dizel herşeyin üstünde bana göre..LPG'li olupta kapalı otoparka girememek bir sıkıntı zaten(Ben giriyorum kimsede anlamıyor o ayrı
)
Sanırım ben o paraya 2. elde çok daha üstün bir araç alırdım.2. elde korkulacak bişey yok yeterki dikkatli olmak lazım, bilen birisine danışıp almak lazım.Mükemmel bir makina alınır o paraya..
Ancak illaki sıfır alınacaksa pejo, clio vs 'sine para vermem ben..Bir tek punto evo var.O akıl çelebilir.Ancak Skoda ayrı bişey..Bilmiyorum ama fanatiklik olacak ama bende o aracı düşünürdüm illaki sıfır alacak olsam.En azından bildik araç.Pahalı ama neden pahalı? Küçük sınıfta fabia gibi kaliteli araç varmı ? Görselliğe bakmayın alt yapıya bakın. Fabia,roomster kullanıpta memnun olmayan var mı? Ama ben corsa dizel alıpta memnun olmayan biliyorum.Veyahut pejo 207..Tamam şekilli araba, güzel duruyor.Motorda güzel ama alt yapı 206 değil mi o ?
Ben olsam 2. el düşünürdüm o paraya 3000 km'de falan mis gibi gıcır gıcır..Yok illaki sıfır alacak olsam Fabia II güzel tercih bence.Mercek far falan hangisinde geliyor standart? Adamlar mercek far, sis farı koymuş mis gibi ambiente dinamik modeline.Kaya gibi alt yapısı var.Tavan desen geniş geniş.Corsa'ya binin anlarsınız fabianın kıymetini..