Valla hayırlı uğurlu olsun. Fiyat konusunda daha da fazlasını beklememek lazım. 1.6 TDI motoru o donanıma bence gayet de makul fiyata alıyorsunuz. VW gruba fiyatlandırmadan ötürü sayıyoruz ama Skoda gene de grupta an itibariyle daha alınır durumda.
Ama motoru 1.6 TDI.
Sağolun 2 saat pazarlık yaptım Bursa dedim bozkurt dedim yüce oto dedim daha indirmem imkansız diyo metalik boya ile indirimsiz 35.500'e geliyodu 33.400 yaptık anca bunu yapabildiler,çok iyi fiyata aldınız falan filan tesellide ettiler ama tabi 33.400 mideye oturdu suratımızdaki ifade yerini minik tebessümlere bıraktı
Motoru çok merak ediyorum özellikle bayır bulucam rodajdan sonra saydırıcam 1-2-3-4-5 acısını cıkartıcam
Hadi hayirli olsun
İlk isin 1 kat srp atip uzerine colli yi cakmak olsun gezerkende oku ufle fazla goz alir:D
Sağolasın kadir :ok: SRP var Colli var bizede atmak kaldı tabi önce hydrorep eşliğinde Kil.
Kocaman bi nazar boncuğu lazım bizim burdakiler çok kıskançtır,Hee bide horoz kescez dimi uff :++:
Süper seçim Hayırlı olsun..Ama Burada daha ucuz fiyat almıştık..?
Sağol Gökhan abi. Ya abi şimdi babamla konuştum Bursa'da 500 lira ruhsat masrafı tuttu herşeyi hesapladık burda vergisinide atik veriyo sadece kasko yapıcan dedi,32.750 opak boya veriyim ama metalik için hiçbişey kazanmıyorum falan bişeyler dedi,Bursa'da o fiyatı veriyolarsa git al falan dedi babamda üşendi uğraşamam işlerim çok yoğun rengi çok beğendim olan olmuş falan dedi artık Kısmet buymuş ne diyelim. Bursa'ya uğrıyıcam rodajdan sonra özellikle bi çayını içicem abi
Not: Bayi sahibinlede konuştum oraya telefon açmış sizin aile geniş anladım ben dedi güldü, adam ol skodacıyız biz dedim
şu an bu arabayı sana verirsem sadece verdim olarak geçicek bi kıarım olmıcak dedi ya aslında çok karışık abi vade falanda yaptık güzel imkanlar sundular yani neyse ya ben Bursa taraftarıydım zaten moralimi bozma abi
baba ne derse o