Arkadaşlar hafta sonu Cumartesi günü Z1'in uygulandığı yöntemle Murat abiden aldığım Clim i uyguladım aracıma.
Amaç kötü koku yokolsun ve evaporatör yani kirlenmiş klima petekleri temzilensin, öncelikle şunu belirteyim Clim Bambaşka bir ürün, Daha öncelerinde kullandığım Stac, Arexson vb . ürünler vardı. Bu ürünler zar zor bir araca ancak yetiyordu, fiyatlarıda cabası (hepsiburada arexson 27 tl :eek:)
Clim devasa bir tüpte geliyor, 3 araca rahat rahat uygulama yapabiliyorsunuz, fiyat zaten mağlum...
Uygulamamı Z1 ürünün uygulandığı şekilde 3 defa yaptım, ürünü sıkıyorum ve arkasından bir süre klimayı orta devirde çalıştırıyorum. Arkasından yan kanalllara birer kez uygulama yaptım, daha önceki kokular, klimadaki pis iğrenç koku, ne varsa aldı götürdü....
yorumlarımı yazmak için biraz bekledim, Normalde diğer uygulamalar hep geçici oldu ( Sonax ozon temizliği, bir klima servisinin yaptığı uygulama, defalarca yaptığım polen değişimi, temzilik ürünleri, hepsi hikaye kaldı..)
Bu kez direk kaynağa ulaştım, petekleri resmen tertemiz yaptım, nasıl anlıyorum bunu, Cumartesinden beri 5 gün geçti hala mis gibi temizlik kokusu aracımın içinde ve aracıma herbinen araçta temizlik kokuyor diyor...
özetle ben herkese son derece tavsiye ediyorum.... :+1::+1::+1: